Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szoktatok kerdezni a parotok hogy: szeretsz?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 11:41
1/9 anonim válasza:
Régen volt úgy, hogy néha megkérdeztük egymástól.
2/9 anonim válasza:
mondani elég gyakran szoktuk, ha úgy jön a szívünkre, kérdezni viszont legfeljebb a tizenévesek szokták
3/9 anonim válasza:
Nem, szerintem ez az egyik létező legidegesítőbb dolog. Nem kell megkérdeznem, érzem magamtól és néha mondja is, szerencsére nem túl gyakran, én az a fajta vagyok aki a tetteket szereti és nem a szavakat.
4/9 anonim válasza:
Én csak akkor kérdeztem, amikor azt éreztem, hogy nem. De nem állandóan. Rájöttem, hogy ha érdekből van velem, akkor erre úgysem ad egyenes választ. Velem is volt olyan férfi, aki állandóan kérdezgette, pedig az elején megmondtam neki, hogy mást szeretek. Nem állt le, úgyhogy kiszálltam.
5/9 anonim válasza:
Nem, mert semmi értelme.
Mondani lehet bármit.
A tettek számítanak.
6/9 anonim válasza:
Nem kérdezem meg. Úgy viselkedik velem, hogy érzem belőle a szeretetét. Ha van valami probléma, akkor szólunk egymásnak és változtatunk rajta.
7/9 anonim válasza:
Mi néha megszoktuk kérdezni, de persze csak játékosan. Hisz egyértelmű, hogy azt mondja a másik, hogy igen :D Aztán van, hogy csak a hecc kedvéért, az a válasz érkezik, hogy nem 😂 De hát hülye kérdésre milyen választ lehet adni...😂
8/9 anonim válasza:
Érzem, hogy szeret, még is megkérdezem olykor. Inkább poén vonalon, mert erre mindig hülye hangsúllyal válaszol én meg nevetve megjegyzem irónikusan, hogy milyen meggyőző... Szóval ez nálunk amolyan csipkelődés évek óta. :)
9/9 anonim válasza:
Tőlem ezt sokszor megkérdezte az expasim, pedig már bőven nem volt tinikategória😂
Nem szoktam ilyet kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!