Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok is ilyen?
Figyelt kérdés
Az én párom nem engedi, hogy megoljuk a lakasban mászkáló bogarakat. Poloska, légy,pókok, hangyák. Vanb egy kis műanyag fleespohár egy papirkabval ami ra váló es azzal fogjuk be a bogarakat, makd visszük ki a kertbe őket, hogy elhessenek tovább nem zavrva egymást. A darazsakat, legyeket ugy kell kiengedni, hogy besotetitunk minden ablaknal es csak a bejarati ajto van nyitva-hihetetlen, de kimennek 1percen belül!
Az elején nagyon zavart ez az egész macera, de mostmar automatikusan megy. Regen a szüleimtől tanulva hangyairtoztam, legycsapoztam.
Rajottem, hogy annyira imadom ezért a tulajdonsagaert, nagyon jó ember. Vajon ez különleges tulajdonság vagy nálatok is van ilyen?
Nagyon szép, ez rám is jellemző. Bió rovarírtókat is szoktam használni, mint az ecetes vagy levendulás víz spriccelése olyan helyekre, amerre járhatnak és a gyakori felmosás is :).
2020. okt. 7. 18:55
2/13 anonim válasza:
Az enyem igen.
2020. okt. 7. 19:00
3/13 anonim válasza:
Hát mi nálunk az a szokás, hogy a lakásba besurranó poloskákat egy zsepibe csomagolva lehúzzuk a WC n... Darázzsal még nem találkoztunk (7. Emelet) illetve szúnyoggal sem igazán, talán 1-2 alkalommal, de lecsaptuk.
2020. okt. 7. 19:01
4/13 anonim válasza:
Én vagyok ilyen, és már átragasztottam a páromra. :D
2020. okt. 7. 19:25
5/13 anonim válasza:
Ugyanezt csinálom én is. Bárkivel is éltem együtt, akár családdal, akár kollégiumi szobatársakkal, akár a párommal.. mindenki átszokott végül a megmentésükre.
Azért el kell ismernem, hogy elég idegesítő lehet ez a szokásom.
2020. okt. 7. 19:25
6/13 anonim válasza:
Sajnos az én párom nem ilyen. Én sem szeretek feleslegesen ölni. Még egeret se. Sajnos a pókoktól viszont annyira irtózom, hogy nekik nem kegyelmezek általában, képtelen lennék ott egyensúlyozni velük a pohárral.
2020. okt. 7. 19:32
7/13 anonim válasza:
Nem, es en kimeletlenul kinyirom az osszeset. Sorry
2020. okt. 7. 20:09
8/13 anonim válasza:
akkor én egy könyörtelen gyilkos vagyok mert örömmel megölöm őket :D a poloska vagy a légy nem haszonállat, h a természet hasznos eleme legyen.. bocsi
2020. okt. 7. 21:02
9/13 anonim válasza:
Azt hittem ez csak az én dilim örülök, hogy nem vagyok egyedül vele. Egyébként, a járdán csúszkáló csigákat és gilisztákat is visszateszem a fűre.
2020. okt. 7. 21:06
10/13 anonim válasza:
8-as, szerinted a fecskének a légy nem hasznos? És a szúnyog?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!