Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom kit sajnáljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kit sajnáljak magamat vagy a nőt aki nem jön össze velem? Rengeteg szeretet hagy ki. 27f

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 17:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Menthetetlen embereket en nem tudok sajnalni
2020. okt. 7. 18:31
 12/22 A kérdező kommentje:
Miért lennék menthetetlen?
2020. okt. 7. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem te. Hanem akikröl kerdeztel.

Vannak emberek aki a jot ill boldogsagot is elutasitjàk es élnek tovabb a sajat maguk felallitotta korlataival a kis barlangjukban.

Szoval akik hagyjàk elmenni maguk mellett a jot ill a szepseget az eletben, azok már annyira nem kepesek azt megèlni söt nem is ismerik mit hagynak ki vele.igy ertettem nem sajnalom az ilyeneket.

Vannak emberek akiknek ha a kezükbe adnád a boldogsàgot se làtnàk meg azt es nem kerik.

Kell egy intellektualis szint sokmindenhez

2020. okt. 7. 19:47
 14/22 anonim ***** válasza:

Csak volt egy srac egyszer. Egy helyre tettek minket egy projekt miatt. A srac depresszios volt de minden nap.idöközben mellettem viszont kivirult munkan kivül is talalkoztunk el kezdett adni is magàra, es kb mienk volt a vilag es nem jött rà hogy szerelmes. Ez komoly. Projekt vége.

Otthon maszekolgatott tovabb mas melo mellett. Hanyagoltam a talalkozokat mert füzte szorosabbra.

Aztan megint depresszios bubanatos lett meg szotlan.

Es akkor sem esett le neki.

En meg hagytam elmenni ill elmulni a dolgokat.

Talan ezzel a peldaval erthetöbb amit irtam

2020. okt. 7. 19:57
 15/22 anonim ***** válasza:
*mert nem füzte szorosabbra
2020. okt. 7. 20:02
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi és most van valakid?:) nem magam miatt kérdem csak úgy
2020. okt. 7. 20:12
 17/22 anonim ***** válasza:

Mert ha nem lenne?

Fura hogy pont te vonatkoztatsz masra a temabol, amikor azt hittem hasonlon mentél at.

Azaz mintha azt akarnàd kihozni belöle, hogy mégsem a masik az aki nem vette eszre mi van elötte..

2020. okt. 7. 20:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Hanem csak kidobott es nem kell bannia.
2020. okt. 7. 20:52
 19/22 anonim ***** válasza:

*Azt hittem tenyleg ugy gondolod hogy a masik bànhatnà igazabol.

De akk felesleges is volt a kerdesed

2020. okt. 7. 20:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok kihozni semmiből semmit barátságos akartam lenni
2020. okt. 7. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!