Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy én csak egy férfit szeretnék
az életemben és csak vele szeretnék lefeküdni egyedül?
Ez cikinek számít?
#10-es Leírhattad volna a korotokat, és hogy mióta vagytok együtt, a hitelesség kedvéért..
2020. okt. 6. 02:53
Azért nem jó mert egy idő után elkezd motoszkalni a fejedben hogy mi lett volna ha mással is kiprobalod. Lehet egy év múlva, vagy 5 vagy 20 év múlva, de eszedbe fog jutni és kitudja mire vesz rá a gondolat.
2020. okt. 6. 04:50
Szerintem igazad van, és is így gondolkodom/gondolkodtam, de mivel egyre idősödöm, a társadalom meg negatív irányba változik, ez szerintem kivitelezhetetlen.
2020. okt. 6. 04:56
Lehet, hogy eszebe fog jutni x év múlva, de a hűség az egy döntés, ne legyünk álszentek. Ez akkor is eszedbe juthat, ha nem 1 párod van életed végéig, de benne vagy egy hosszútávú kapcsolatban.
Igaz, nekem az aktuális párom előtt volt egy komolytalanabb partnerem, de a mostani mellett szeretnék megoregedni.
26 vagyok és 18 évesen jöttünk össze.
2020. okt. 6. 04:58
Én is így voltam vele, meg is találtam nagy szerelem volt. 37 évesen váltam el és iszonyúan nehéznek találtam az ismerkedést, randizást. Eleve a válásra is nagyon nehezen és nagyon későn vette rá magam, amikor már régen süllyedt a hajó, mert folyton azt mondtam magamnak, én csak egy férfit akarok, nem azért mentem hozzá, hogy elváljak. Közben meg már olyan boldogtalan voltam hogy konkrétan depresszióba estem. Ez maga egy olyan elvárás ami azt akadályozza meg hogy norálisan állj a másikhoz és házassághoz.
2020. okt. 6. 06:02
Nem ciki, csak hihetetlen.
2020. okt. 6. 07:29
nem ciki. ez a normális. Kitartás benne!
2020. okt. 6. 07:34
És mi történik, ha idővel megromlik a kapcsolat, esetleg ráeszmélsz, hogy csak a rózsaszín köd miatt voltatok együtt? Benne maradsz a kapcsolatban, csak azért, mert te előre, dogmatikusan leszögezted, hogy csak egy férfivel lesz szexuális kapcsolatod és már nem kereshetsz mást?
Ennél egy kicsit logikusabb felfogás lenne azt mondani, hogy akárki is lesz a párod, akármilyen lesz a párkapcsolatod, sosem fogod őt megcsalni. Ha úgy érzed, hogy nem működik, akkor pedig szakítasz.
2020. okt. 6. 07:37
2020. okt. 6. 08:14
Nem ciki épp ellenkezőleg szerintem a hűség nagyon fontos csak nefeledd a hűséged ki kell érdemelni 27f
2020. okt. 6. 08:23
Kapcsolódó kérdések: