Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha 1 hónap alatt nincs szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 hónap alatt nincs szerelem, már nem is lesz?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja ismerem a férfit, 3 hete járunk, viszont én nem érzek szerelmet. Jól érzem magam vele, aranyos srác, vonzalom is van. Szex még nem volt de aludtunk már együtt és jó érzés volt összebújni vele, de mégis valahogy a szerelmet nem érzem. Volt előtte egy nehéz másfél évem, ami konkrétan egy viszonzatlan szerelem volt, úgy éreztem szinte bármit megtennék, hogy összejöjjön a dolog de sajnos nem volt kölcsönös és mondhatni most sem tettem túl magam rajta 100%-ban, eléggé megviselt.

Azon gondolkoztam, hogy lehet az gátol meg, hogy kialakuljon a szerelem valaki más iránt.

2020. szept. 30. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"most sem tettem túl magam rajta 100%-ban"

Válaszoltál is magadnak.

2020. szept. 30. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Minek? Ez most, így jó. Ha lenne szerelem, az elmúlna pár hónap alatt.
2020. szept. 30. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tinik vagytok, vagy mi? Minek vagy valakivel, akit nem is szeretsz? Ennyire nem sz*r egyedül. Nem lesz ebből semmi.
2020. szept. 30. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne pótléknak használni.
2020. szept. 30. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én két hónapot várok. Persze közben aktívan randizunk, minél többet vagyunk együtt.
2020. szept. 30. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1-2 hónap alatt kialakulna. De ezt is inkább a férfiakra vonatkoztatom.

A nőkön akik eddig szerelmesek voltak belém, nagyon láttam már az első randi idején is, hogy nagyon "bírnak" engem. A tekintetükön, ahogy néztek rám, ahogy viselkedtek. A nőkön nagyon érződik már az elején, hogyha odáig vannak egy férfiért. Nem azt mondom minden nap megtörténik velem, de azért már jó néhányszor megtörtént és olyankor nem volt megállás.

2020. szept. 30. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!