Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha sokat vagy valakivel 3 hónap elég szerelemhez?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Lehetséges?2019. ápr. 15. 00:36
1/19 anonim válasza:
Pár nap is elég hozzá. 3 hónap alatt én inkább azt mondanám, hogy ha még mindig nincs szerelem akkor nem is valószínű, hogy lesz.
2/19 A kérdező kommentje:
Én inkább meglepve olvasom ezt. Nem akartam elhinni, hogy ennyi idő elég, hogy belém szeressen. De úgy látszik.
2019. ápr. 15. 04:23
4/19 anonim válasza:
Mi két hét után már mondtuk egymásnak a párommal, hogy "szeretlek". Komolyan is gondoltuk. :) Meglepődtünk, hogy a másik is úgy érez, de nagyon jó volt.
5/19 A kérdező kommentje:
Ha sokat vagy vele és közös hullámhosszon vagytok, az szinte tuti egyenlő a szerelemmel?
2019. ápr. 15. 08:36
6/19 anonim válasza:
Én legutóbb 2 éve lettem szerelmes 2,5 hónap alatt egy nőbe.
Azelőtt volt hogy egy hét alatt.
Ezt nem lehet statisztikailag kiszámítani, ez a jó benne.
7/19 anonim válasza:
A szerelmet nem lehet összetéveszteni. Nagyon sok hormon és kémiai vegyület szabadul fel. Utóbbiak kábítószerként hatnak az agyban. (Pl: Oxitocin, szerotonin). Szóval képzelheted milyen ösztönök jönnek elő egy ilyen fellángolásnál. Egyfolytában ölelgetnéd, csókolnád és szexelnél vele.
Nálatok ilyenek nincsenek. Az, hogyha együtt töltötök sok időt, meg szimpatikusak vagytok egymásnak... ez barátságnak hangzik inkább.
8/19 anonim válasza:
Elég. Lehet, soha nem lesz szerelmes.
9/19 anonim válasza:
Egy 34 éves nőbe lettem szerelmes két éve ennyi idő alatt, úgyhogy lehetséges.
10/19 anonim válasza:
Mármint kinek?
Nekem ez lehetetlen, inkább 1-2 év számomra az optimális.
De tudom, hogy ez messze átlagon felüli, másoknak a 3 hónap töredéke is elég.
Személyfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!