Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, ha sokat vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha sokat vagy valakivel 3 hónap elég szerelemhez?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Lehetséges?
2019. ápr. 15. 00:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek ugyaaz a szerelem. Egyesek meg csúnyán keverik a szexuális vonzódással is.
2019. ápr. 15. 16:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Én inkább meglepve olvasom ezt. Nem akartam elhinni, hogy ennyi idő elég, hogy belém szeressen. De úgy látszik"

Ez lehet fellángolás is akár , amit sokszor össze kevernek a szerelemmel , egy ki élt pár hónapos szex után elmúlik .

2019. ápr. 15. 17:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Miért szerintetek mi a különbség, hogyan különbözteted meg a fellángolást, a szerelemtől és a szimpla szexuális vonzalmamtól?
2019. ápr. 15. 18:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van minimális érzelmi intelligenciája annak tök egyértelmű a különbség a három dolog között. A szerelem érzése összetéveszthetetlen. Ha nem vagy biztos benne, hogy szerelmes vagy-e, akkor nem vagy az.
2019. ápr. 15. 18:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem magam miatt kérdezem.

3 hónapja van a közelemben egy srác és teljesen úgy viselkedik, mint aki erez irántam valamit. Próbálom nála elkülöníteni, hogy valóban esélyes- e, avagy szexuális vonzalom.

Normális srác, de hozzám túl fiatal.

2019. ápr. 15. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Nekem kevesebb is elég volt.
2019. ápr. 17. 00:56
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Nálam meg szintén másképp volt. Elején csak szimpatikus volt aztán elkezdtem egyre jobban vonzódni hozzá és őszintén, nem tudom mikor alakult ki a szerelem mert mai napig folyamatosan növekszik és jobban szeretem mint tegnap. (Másfél éve vagyunk együtt) Sőt, megkockáztatom azt is, hogy minden embert másképp szeretünk és másképp érezzük a szerelmet akkor is ha ugyanazokról a hormonokról van szó. Lehet hirtelen jött, elsöprő érzés, vagy lassú, nyugodt. Lehet olyan érzés mintha révbe értél volna, vagy később azt a biztonságot nyújtó érzés, hogy ott van melletted valaki 10+ éve aki szeret kócosan, morgósan és te szereted ugyanúgy. És senkinek nincs joga azt mondani egyikre vagy másikra hogy az nem szerelem mert te érzed csak, és senki nem érezheti amit te.

Kérdésre válaszolva: lehetséhes

2019. ápr. 17. 07:30
 18/19 anonim ***** válasza:
13: Nálam a fellángolás az ami 2-3 hónap után elmúlik. Szexuális vonzalom: Látom, hogy feltűnően csinos, szexelnék vele, de nem gondolom, hogy megismerném, csak jól néz ki. Szerelem: nálam 3-4 hónap után alakul ki és nagyon erős kötődést hoz, 5-6 év múltán sem múlik el, akkor sem, ha az illető megszakítja az ismerettséget pár év után. Na ez utóbbi a legnagyobb szivattyű, szerencsére egyszer éreztem csak ilyet. (32/F)
2019. máj. 4. 07:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehetséges.

Az meg, hogy fiatal még nem jelenti azt, hogy csak szexet akar! Ír itt sokmindenki mást és mást, de igazából csak te tudod megválaszolni a saját kérdésed mégpedig úgy hogy adsz neki egy esélyt és azzal szerintem nem vesztesz semmit, ha mást nem legalább beszélj vele és már néhány beszélgetésből is le tudsz vonni magadnak valamit, hogy tulajdonképpen mit is érez!

Ha nem titok hány évesek vagytok, mert az se mindegy, hogy 4-5 év van köztetek vagy 20?

2019. máj. 4. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!