Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A Barátnőmmel mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőmmel mindketten zongorázunk. Szerintetek romantikus lenne írni neki egy darabot és odaadni annak a kottáját?

Figyelt kérdés
Szoktam darabokat írni amúgy is,de neki még konkrétan nem írtam.(Csak tudja, hogy a darabjaim egy része neki szól)

2020. szept. 27. 21:19
1 2
 11/19 Mojjo ***** válasza:
67%
@5: Miért, Elton John zongorista? Attól, hogy elakkordozgat pár hármas-, max négyeshangzatot néha, nem lesz zongorista. Tök irreleváns, tud-e kottát olvasni. Klasszikus zeneileg képzett emberek tudnak.
2020. szept. 27. 23:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem ez remek ötlet.
2020. szept. 27. 23:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen tudunk mindketten kottát olvasni sőt blattolni is
2020. szept. 28. 02:50
 14/19 A kérdező kommentje:
És igen klasszikus zenével kezdtük és ő még mindig azt játszik(most pl Lisztet)
2020. szept. 28. 02:51
 15/19 A kérdező kommentje:
Jaa és Elton nem csak alakkordozgatott... Volt neki egy egész nehéz akkord bontogatási és ritmus technikája (Már játszottam Eltont😇). De ezt nem itt kéne megbeszélni, hanem inkább a kérdésre válaszoljatok. Köszii
2020. szept. 28. 06:31
 16/19 acelsziv ***** válasza:
Ezért kérdeztem. Írd meg neki a darabot.
2020. szept. 28. 09:48
 17/19 Mojjo ***** válasza:
0%
@15: Az akkordbontás természetesen akkordozgatás :)
2020. szept. 28. 12:33
 18/19 anonim válasza:
100%

Nem hiszem hogy valaki aki zenevel foglalkozik ne tudjon kottat olvasni, lefeljebb nem vallja be, vagy nem keveli ami egyebkent erheto.

Olyan mint ha az idegen nyelvet konybol tanulod, rossz lesza kiejtesed. Ha "olvasod a zenet" es nem hallgatod hogy hogyan jatszol, csapnivalo zenesz leszel. Valoszinu erre akart utalni amikor arrol beszelt, hogy hallas utan jatszik es mellozi a kottat. Egyebkent ezzel teljes mertekben egyet ertek.

Tovabba, nagyon romantikusnak tartom, hogy irsza baratnodnek egy darabot.

2020. szept. 28. 17:34
 19/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Szerintem ez nagyon szép gesztus volna. :)))
2020. szept. 30. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!