Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepi ötletek kellenének, tudnátok írni? 10. hónapja fogunk járni a barátnőmmel és én szeretnék valami meglepetéssel készülni.
Pl:Rózsaszirommal szórnám meg a folyosót mint a filmekben és az ágyat is teletenném meg gyertyafény ... szőrmés bilincsel megkötném és kényeztetném!
Szeretnék még ötleteket kérni ?Jó ötlet lenne ez a 10-ik hónapra?
Érdekességeket?
jó ötlet bár én a bilincses sztoriért nem vagyok oda...
Lehet még: tejszínhab, esetlek vetkőzhetnél neki...
Szerintem egész jó ötleteid vannak:)bár puhatólozz,hogy szereti ha megkötözik vagy sem,
de gondolkodj elöre is...a 10hónapos meglepid ne überelje majd az egy éves évfordulótokat:P
Sok sikert!
Ez jó de 10. hónap? Akkor az egyéves jubileumra már hogy fogod túlszárnyalni magad?
Az illóolajok nagoyn hagulatosak, akár egy szép színes tálba melegvizet raksz és arra csepegtetsz a kedvenc illatából....vagy rózsát az afrodiziákum, az a legjobb....
Esetleg egy közös fürdő, de ahhoz nagy kád kell viszont, oda minden mehet aromagyertya fürdőolaj fürdősó habfürdő zene...
Igaza van az előttem szólónak!
Nem kell az elején elsütni mindent!
Nehéz lesz überelni magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!