Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek, mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, mi ez?

Figyelt kérdés

Pasimrol van szó.

Nagyon kedves velem, mindig a kedvemben jar, sokat szeretget,becezget, tisztelettudo stb

Viszont rokonai mondtak nekem, hogy en vagyok az elso akivel ilyen. Meg a sajat szüleivel is durva, meglopta oket régebben.

Nőket csak kihasználta annó.

Évek ota egyutt vagyunk, osszekoltoztunk mar es semmi probléma vele, soha nem vert at, meg mindig ugyanolyan aranyos velem mint eddig. Neha tul tolja a babusgatast es ugy kezel mintha életképtelen lennek pl feloltoztet stb

De a furcsaság az, hogy csak velem ilyen, idegenekkel rideg nyers, nehany rokonaval is.

Mondott nekem ilyeneket, hogy

"Soha nem éreztem meg ilyet, először nem tudtam mi ez ezert elakartalak lökni magamtól, de rajottem, hogy nem megy ezert kérlek soha ne hagyj el, ne legyél olyan mint a többi ember, csak legyel velem mindig"

Szerintetek ez mi? A szex is nagyon jo vele.

Ez valami mentális betegség nala?

2020. szept. 27. 01:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért csak legyél óvatos vele. Majd ha 3 év után is ugyanilyen, akkor kezdjél el gondolkodni azon, hogy esetleg hozzámész feleségül, addig ne, de ha netán ez szóba is kerül, lehet, akkor majd ő fog megváltozni.
2020. szept. 28. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!