Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Kikérhetném a véleményete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Kikérhetném a véleményeteket?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy hölgy a munkahelyemen akit nagyon vonzónak találok. Romantikus érzéseket táplál bennem a kisugárzása.

Szeretném megismerni közelebbről viszont lenne egy dolog ami miatt kérdések vannak bennem! Én 170 vagyok és ő úgy 175 lehet. Ti, hogy vennétek a helyzetet ha veletek történne meg, hogy alacsonyabb férfi próbálná elrabolni a szíveteket?

Persze tudom, hogy ez ennél sokkal összetettebb de érdekelne néhány nő véleménye.

30.

2020. jún. 16. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ennyi magasságbeli különbség belefér. Majd legfejebb a pasi veszi fel a magassarkút.
2020. jún. 16. 22:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
" Romantikus érzéseket táplál bennem a kisugárzása" ::) Hát ezen beszartam. Még orosz költő is vagy? Ki beszél így manapság? :) Igen, férfi vagyok, de nyugi, nem CSAK csesztetni akarlak. Nyugodtan szólítsd meg, kezdeményezz, ha tetszel neki, akkor jelezni fogja, ha meg nem, akkor amúgy sem érdekelnéd, még akkor se ha 190 centi lennél. A nők millió dolog alapján választanak, ezekből csak 1 a magasság.
2020. jún. 16. 23:03
 3/10 A kérdező kommentje:
1, A korod es a nemed is lennel kedves? Koszi. A magassarkut leszamitva te ugy gondolot, h athidalhato? Teged nem zavarna?
2020. jún. 16. 23:03
 4/10 A kérdező kommentje:
2, Ja, ez igy igaz. A nok osszetettek...Csak a kozos melo hely miatt tartozkodom. Nem szeretnek kellemetlenseget egyikonknek sem.
2020. jún. 16. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg :) Ha szimpi vagy neki, nem fog azzal az 5 centivel foglalkozni!

24L

2020. jún. 16. 23:51
 6/10 A kérdező kommentje:
3, Koszonom a biztatast, kedves toled!:)
2020. jún. 16. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha el tudom képzelni magam valakivel, akkor 5 centi még nem a világ!
2020. jún. 17. 00:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Alacsonyabb a párom, több mint öt cm-el, és már annyi idős koromban is túl tudtam rajta magam tenni. Nehéz volt megszokni, de sikerült :)
2020. jún. 17. 00:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Próba szerencse.. veszíteni valód nincsen, sok párt látni ahol a nő a magasabb.
2020. jún. 17. 01:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Probald meg. Egy baratom bukik egy 175 cm 45 kg-os nore,aki szinten 5 cm-re magasabb nala. Sokat lognak egyutt. De meg nem lett semmi. Ez megy evek ota.
2020. jún. 17. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!