Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mi ez?
Pasimrol van szó.
Nagyon kedves velem, mindig a kedvemben jar, sokat szeretget,becezget, tisztelettudo stb
Viszont rokonai mondtak nekem, hogy en vagyok az elso akivel ilyen. Meg a sajat szüleivel is durva, meglopta oket régebben.
Nőket csak kihasználta annó.
Évek ota egyutt vagyunk, osszekoltoztunk mar es semmi probléma vele, soha nem vert at, meg mindig ugyanolyan aranyos velem mint eddig. Neha tul tolja a babusgatast es ugy kezel mintha életképtelen lennek pl feloltoztet stb
De a furcsaság az, hogy csak velem ilyen, idegenekkel rideg nyers, nehany rokonaval is.
Mondott nekem ilyeneket, hogy
"Soha nem éreztem meg ilyet, először nem tudtam mi ez ezert elakartalak lökni magamtól, de rajottem, hogy nem megy ezert kérlek soha ne hagyj el, ne legyél olyan mint a többi ember, csak legyel velem mindig"
Szerintetek ez mi? A szex is nagyon jo vele.
Ez valami mentális betegség nala?
30F Én is ilyen lennék ha lenne barátnőm, az ágyba vinném neki a reggelit, random virágvételek, arcra puszi lefekvéskor - felkeléskor, próbálnám minden programom vele tölteni mintha a legjobb barátom lenne stb.
De az embereket meg rühellem. Szüleimet azért soha nem lopnám meg meg rájuk se azt mondom hogy rühellem, de 1 perc alatt ki tudnank akasztani. Facebookoznak de nem tudják hogy kell. Oké ez egy szórakozás, hadd csinálják, generációs különbség, nem tehetnek róla. De mikor ott vagyok náluk, erről szól a fél nap, meg hogyan kell képet feltölteni 100x - oda van írva hogy Feltöltés.
Autószerelőnek megmondod Szerdára kell a kocsi, Péntekre csinálja meg. Futárnak beírod hogy 12-16 között hozza a csomagot, 8:44-kor hív hogy úton van. Egy évben egyszer mész el a háziorvoshoz, ki van írva hogy szabadságon van. Főnököd szól hogy be kell menni túlórázni, oké, jajj munkatársad pont 1 órával munka előtt betegszik le te meg csinálhatod 2 ember munkáját. Tescoba állsz a pénztárnál a sorban és be akar vágni eléd egy agyontetovált girhes takonygyerek, neked kell szólni hogy mögötted a sor. Bankban 1 órát vársz sorban. Fodrászhoz kapsz időpontot örülsz mint majom a banánnak, beülsz és elbaxxa a hajad. Főbérlő először jófej, később kiderül egy szokásos gyökér. Szomszédokról már ne is beszéljünk.
Fel nem lehet sorolni mennyi idegesítő ember van. Rokonok az egy ilyen plusz. Unokatesókkal meg mamákkal el lehet lenni, a többi kb teher. Generációs különbség ott is.
Most ez úgy tűnik egy megkeseredett ember írása volt, de nem, csak gondolj bele amiket leírtam és hasonlók mennyi előjön nap mint nap. Maga az egész ország is egy trágya.
Hát hogyne lenne jó nap végén odabújni hozzád, becézni, érezni az illatod, szeretgetni? Ez egy kincs, egy emberi kiváltság, nem ér fel egy finom sörrel vagy süteménnyel, egy szép karórával vagy egy jó mozifilmmel, semmivel. Ilyen még a gyermeknevelés. Párod rájött és veled csinálja ezt. Örüljél neki.
Nekem az ilyen bunkó akkor is kuka. Intő jelek: úgy kezel mintha életképtelen lennék, felöltöztet wtf? Amúgy a kérdező azt akarja hallani, hogy csak őt szeretik ennyire, és micsoda hatással van erre az emberre. De ez nem normális. Ha gyerek lesz akkor derül ki, milyen, kívánom, hogy legyen ilyen a gyerekkel is, amikor az ellentmond neki meg egész napos figyelmet igényel. Akkor el lehet hinni, hogy normális.
De sajnos az ilyen ritkán az. Durva a szüleivel és meglopta őket? Köszi.
Kedves, nem azt akarom hallani, felreertettel. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez mentális betegség e es ha az akkor melyik.
A 2.valaszolonak pedig,nem en vagyok az elso barátnője, nagyon sok no volt az életében, jol nez ki a parom szóval könnyű a csajozas neki pláne azert mert nagyon jol csuri csavarja a dolgokat ugy, hogy elérje amit akar.
De mint irtam ez az elso párkapcsolata, eddig csak szexre használta a nőket.
Lehet hogy túl sok krimit néztem,..😃 de ez nem igazán vall normális pszichére.Tulajdonképpen úgy bánik veled mint egy gyerekkel, akit még "terelgetni" kell.
Az is elképzelhető hogy tényleg ez az első igaz szerelem az életében.
De azért én kíváncsi lennék hogyha elborul az agya,(egy nagyobb veszekedés..etc.) akkor mit csinál?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!