Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem megy a társkeresés 27f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a társkeresés 27f vagyok és még sose etye-petyéztem. Merre induljak?

Figyelt kérdés
persze imádom a nőket, de talán pont emiatt vagy lehet mert belül egy senkinek érzem magam de rettegek, hogy elhagy a hölgy ezért képtelen vagyok kapcsolatot létesíteni valakivel, csak azt keresem akin látom hogy nem hagyna el sírni tudnék ha arra gondolok hogy elhagy. Mi a megoldás? Végtelen gyengének érzem magam egyedül.
2020. szept. 26. 09:06
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
köszi
2020. szept. 26. 14:09
 22/25 anonim ***** válasza:

6-os nekem is a sims jutott eszembe. :D

Mondjuk interaktív tanulmányként is játszhatsz vele. Segít abban, hogy merj lépni. Amugy jó life coachként is, vagy szervező programként is, vagy hogy az ember a napi tevékenységeit jobban összefogja, tervező naplónak is jó, én a sims segítségével több mindent megvalósítottam már, volt hogy a szakmámat is segített tanulni, segít a tanulmányokban is.

Egyszer talán itt olvastam, hogy egy lány kutató munkájához keresett sims-ező embereket, és az érdekelte, hogy az élet területén milyen módon segít nekik. :)

Figyi tippem szerint nagyon-nagyon szeretnél barátnőt, és rettegsz hogy nem felelsz majd meg neki. Nyugodtan nevezd hölgynek, a megfogalmazásod alapján egy udvarias ember lehetsz.

Hidd el aki igazán fog szeretni az nem fog elhagyni!

2020. szept. 26. 19:40
 23/25 anonim ***** válasza:
A válaszolóknak csak a kérdező jelezni akarta, hogy van egy ajándéka egy személy számára, hogy szépen fogalmazzak. A mondandójának a lényege nem az etye-petye volt tippem szerint.
2020. szept. 26. 19:43
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Először is önmagad irányába, és mikor a gps-el megtaláltad önmagadat, akkor beprogramozható a gps a kis kezeddel és a gps-el együtt a kezedben indulj el a hölgy irányába. :)
2020. szept. 26. 19:47
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2020. szept. 26. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!