Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a társkeresés 27f vagyok és még sose etye-petyéztem. Merre induljak?
6-os nekem is a sims jutott eszembe. :D
Mondjuk interaktív tanulmányként is játszhatsz vele. Segít abban, hogy merj lépni. Amugy jó life coachként is, vagy szervező programként is, vagy hogy az ember a napi tevékenységeit jobban összefogja, tervező naplónak is jó, én a sims segítségével több mindent megvalósítottam már, volt hogy a szakmámat is segített tanulni, segít a tanulmányokban is.
Egyszer talán itt olvastam, hogy egy lány kutató munkájához keresett sims-ező embereket, és az érdekelte, hogy az élet területén milyen módon segít nekik. :)
Figyi tippem szerint nagyon-nagyon szeretnél barátnőt, és rettegsz hogy nem felelsz majd meg neki. Nyugodtan nevezd hölgynek, a megfogalmazásod alapján egy udvarias ember lehetsz.
Hidd el aki igazán fog szeretni az nem fog elhagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!