Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem megy a társkeresés 27f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a társkeresés 27f vagyok és még sose etye-petyéztem. Merre induljak?

Figyelt kérdés
persze imádom a nőket, de talán pont emiatt vagy lehet mert belül egy senkinek érzem magam de rettegek, hogy elhagy a hölgy ezért képtelen vagyok kapcsolatot létesíteni valakivel, csak azt keresem akin látom hogy nem hagyna el sírni tudnék ha arra gondolok hogy elhagy. Mi a megoldás? Végtelen gyengének érzem magam egyedül.
2020. szept. 26. 09:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
ok olvasgatok
2020. szept. 26. 09:22
 12/25 acelsziv ***** válasza:
29%
Merre indulj merre indulj... A Berettyónak.
2020. szept. 26. 10:16
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
A folyónak vagy a pataknak....egy életképtelennel kevesebb lenne a világon.
2020. szept. 26. 12:23
 14/25 A kérdező kommentje:
az életképesség többet jelent a reprodukciónál
2020. szept. 26. 12:31
 15/25 A kérdező kommentje:
Butuszka
2020. szept. 26. 12:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked a párkapcsolat, szex = reprodukcióval, akkor van baj, nem kicsi.

Ezt meg kimásolom a monológodból:

- belül egy senkinek érzem magam

- rettegek, hogy elhagy a hölgy

- képtelen vagyok kapcsolatot létesíteni valakivel

- sírni tudnék ha arra gondolok hogy elhagy

- végtelen gyengének érzem magam egyedül

Ezeket a gondolataid próbáld közös nevezőre hozni az életképes szóval. Ha melléd raknánk egy valóban életrevaló férfit, akkor lepöckölne téged az asztalról, mint egy zsemlemorzsát. Mert vannak céljai, vannak tervei, csinálja a dolgát, tervez, sportol, tesz azért amit elakar érni, kiáll önmagáért, egy probléma esetén a megoldást keresi, nem pedig bezuhan fél évre, évre, egy életre, stb.

Egy életrevaló férfinak van párkapcsolata. Ha nincs, akkor meg nem azért nincs, mert fél a nőktől, hanem mert olyan szakaszát éli az életének. De akkor sem begubózik, hanem a fentebb említett jellemzők érvényesek továbbra is.

Ezen lehet változtatni, de az nem a gyk-n való kérdezgetésben fog kimerülni, hanem aktív cselekvésben.

2020. szept. 26. 13:52
 17/25 A kérdező kommentje:

Értékelem hogy őszinte vagy velem 16os megfontolom

De én amúgy pont azt írtam ,hogy az életképesség több a szaporodásnál.

2020. szept. 26. 13:58
 18/25 A kérdező kommentje:
ja értem túl gyorsan olvastam végig tehat hogy a szex egyenlő e a reprodukcióval nem egészen az de a szex kiteljesedése a szaporodás nem az az igazi öröm
2020. szept. 26. 14:00
 19/25 A kérdező kommentje:
túl gyorsan gépelek ott maradt egy nem feleslegesen
2020. szept. 26. 14:01
 20/25 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy tapasztalat nélkül csak véleményt alkotsz, az meg kb annyit ér, mint egy szatyor gomb.

A szex ≠ szaporodással. Ez egy mantra a fejben, mint amikor én mondogattam magamnak minden nemi együttlétemkor, hogy a nőt ki kell elégíteni.

Van a test a testtel, hús hússal szex, ezt hívják b@szásnak. Amikor kielégül az agy, és mennek vissza Facebookozni. És van a lélek a lélekkel szex, amikor kialakul egy mély szimbiotikus intim állapot, ahol megszűnik a tér és idő, és csak a két fél van jelen. És nem számít, hogy feláll, nem áll, elmegy-e a nő, jaj még 2 percig bírjam, stb. Mind a két fél testben lélekben szellemben levetkőzik egymás előtt, és bizalmába fogadja a másikat. És megszűnik a görcsölés, elvárás, agyalás, megmagyarázás. Ehhez már kell egyfajta tudatosság, meg az illetőnek is rendben kell lenni önmagával, egészséges önkép, önértékelés, stb.

De persze ott van a test a testtel verzió is. Ezek az 5-10 perces együttlétek, amikor gyors feláll, gyors benedvesedik, reszelés, elélvezés, aztán mehetünk vissza dolgunkra. Csak ebben nagyon nincs intimitás.

2020. szept. 26. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!