Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy olyannal jöttél össze, akivel pont nem akartál?
Volt...
Pl nem tudtam, hogy alkoholista, nem tudtam előre, hogy bezár a házba, és nem tudok menni dolgozni, a telefonom lemerült, nem tudtam feltölteni, mert "véletlen nem találta a töltőt", aztán azt sem tudtam, hogy ő fog kidobni, menjek csak vissza az exemhez vagy akihez akarok, tudja, hogy nekem ő igazából nem kell, és hagyjam békén....
A többi kapcsolatom, szakításom logikailag el tudtam helyezni (pedig voltak undorító dolgok), ez az egy a mai napig rejtély, de azért úgy évente rám ír, hogy vagyok, mi van velem....
Tudom, hogy mentálisan nem okés a srác, de ez van....
3+ Ő lassú, komótos, és pánikba esik ha váratlan dolog van, amit nem mutat. Én gyors vagyok, átlagon felüli a helyzetfelismerésem, és azonnal reagálok pánikhelyzetben is, és intézem, megoldom-utána zuhanok össze.
Én utálom azt amikor: jó lesz ez még valamire-ő igen. Ezért van vita.De már ezt is tudjuk kezelni.
A nevetséges az, hogy mindig zavart a lassúság-azóta megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!