Hogyha nem hívnak vissza egy állásinterjúról, annak lehet az az oka, hogy pont olyannál kádereztek le, aki nem bír téged és rosszindulatú pletykát mondott rólad?
Figyelt kérdés
Pl.: a főnök nem akar elengedni, vagy irigy, ha jobb helyre kerülsz, stb.2017. júl. 19. 23:26
2/13 anonim válasza:
Elképzelhető, de a leggyakoribb oka, hogy más jobban megfelelt és általában baxnak visszaszólni, hogy sorry....
3/13 anonim válasza:
Vagy, annyira gyűlöl, utál, mert egy szociopata fax, hogy jól alád akaszt. Van ilyen, igen lehet az oka, ha te tudod, hogy van valami ott körülötted.
4/13 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy valaki jobban megfelelt, vagy kevesebbet kért, de mostani eltávolítás egy kicsit érzékenyen érint, mert engem általában tartani szoktak, nem pedig elküldeni. De no comment!
2017. júl. 19. 23:50
5/13 anonim válasza:
Állásinterjún voltál, vagy dolgoztál és elküldtek valahonnan ?
6/13 A kérdező kommentje:
Mind a kettő, még nem küldtek el, de fognak, ezért bosszant a káderezés. Az egóban pedig az sérti, hogy máshonnan én jöttem el rendes felmondással, vagy jogutód nélkül megszűnt a cég.
2017. júl. 20. 00:33
7/13 A kérdező kommentje:
*egómat
2017. júl. 20. 00:33
8/13 BlackSword válasza:
Nyuszifül!!! El fognak küldeni, és nem véletlenül... Szóval ne nagyon egóskodj!!!
9/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ego, vagyis inkább nem én vagyok olyan, csak átvitt értelemben írtam. Senki sem szereti a rosszindulatú támadásokat.
2017. júl. 21. 14:30
10/13 anonim válasza:
8.: Nyuszifülezős libsi..., komoly ember nem nyuszifülezi a másikat, még névtelenül se.
Hasonló a problémám, mint neked, bekaptam egy hülye főnököt és néha megtalálják, hiába takargatom a CV-ben is.
A megoldás: kérj ajánlólevelet olyantól, akivel jóban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!