Hogyha nem hívnak vissza egy állásinterjúról, annak lehet az az oka, hogy pont olyannál kádereztek le, aki nem bír téged és rosszindulatú pletykát mondott rólad?
Figyelt kérdés
Pl.: a főnök nem akar elengedni, vagy irigy, ha jobb helyre kerülsz, stb.2017. júl. 19. 23:26
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a védelmet. 🙂 BlackSword-öt is felértékeltem, mert rosszul fogalmaztam. Igazából nem is a nagyfőnökkel volt a gond, csak ő kijelölt 1 oda nem illő csoportvezetőt és ő kavart. Akik 5-6 éven át tökéletesen meg voltak velem elégedve, nos az a cég nem létezik. Gyes alatt jogutód nélkül megszűnt ☹ .
2017. júl. 22. 09:07
12/13 BlackSword válasza:
Erről meg annyit, hogy ha nincs fegyelmid, és az új helyen jobban fogsz keresni, akkor mondhat a csopvez. bármit... Tudni fogják a dörgést...
Mellesleg nem vagyok libsi...
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, ma már okosak a HR-esek, tudják, hogy feltétlen azért rúgnak ki valakit, vagy intéznek úgy, hogy ő mondjon fel, mert annyira hülye; sokszor épp ellenkezőleg, ezért is megadják sokszor az esélyt, és tegnap kaptam is egy telefont egy második fordulóra.
2017. júl. 22. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!