A hivatásos magyar katonákat is viszik pont úgy missziókra, mint a Francia Idegenlégiósokat?
Mindenképp katona akarok lenni, a légió és a Honvédség között szeretnék választani. A légiórol már szinte mindent tudok, most kicsit a Honvédség érdekel.
A fő kérdés: A magyar katonákat isviszik külföldi missziókra, vagyis a világ minden pontjára?
Illetve mennyire különbözik egy honvéd misszió egy légióstól? (nehézség, veszély)
Nincs szükségem az olyan válaszokra, hogy ez nem a Call od Duty meg mit tudom én mi.... 18 évesen el tudom dönteni, hogy mit szeretnék, és hogy az mivel jár.
A Magyar katonák több év szolgálat után adhatnak be kérvényt és nem igazán harcoló alakulatok vannak,viszont a pénz elvileg nem rossz.
A légiósoknál vannak harcoló alakulatok.Afrikában főleg 10-12 éves gyerekkatonák ellen,ezért 10ből 8 katona alkesz,vagy kábítószeres.A zsoldjuk meg a francia minimálbér.Viszont 5-10 év után ha nem züllesz le teljesen akkor nagyjából kiismered majd magad Afrikában és lehetsz zsoldos,vagy gengszterek testőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!