Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már, hogy minden érzelem ami benned volt eltűnt? 22/L
Fura kérdés, de veletek előfordult már, hogy valami megtört bennetek (még ha nem is olyan nagy dolog miatt) és egyszerűen minden hidegen hagy? Írhat 1000 fiú is, lehet bármilyen jóképű, bármilyen tökéletes és remek belső tulajdonsággal rendelkező az egyén, arra sem veszed a fáradtságot, hogy megismerd, visszaírj neki. Mikor már úgy érzed, hogy nincs olyan ember aki szikrát lobbanthatna.
Egy konkrét példám: egyik baráti összejövetelen ott volt az a srác aki régen éveken keresztül hatalmas plátói szerelmem volt, egész éjjel próbált beszélgetni velem, közeledni felém, de engem egyszerűen hidegen hagyott. Aztán mikor már volt bennem annyi alkohol, hogy nyitottabban álljak a dologhoz és sikerült egy csókot csenni tőlem, az érzés ugyanaz volt. Semmi.
Miért nem tudok könnyen szerelmbe esni, mint mindenki más? Miért érzem úgy, hogy engem senki sem tudna igazán megszeretni és csak egy pótlék vagyok mindenki számára?
Sajnos ez nem csak a szerelmi életemben érződik, de még a baráti körben is felmerül bennem és gyakran jönnek elő a szociális fóbia tünetei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!