Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves nő 50 éves férfi, működhet?
Igazi derült égből a villàmcsapásként jött ez az egész, már el is költözött otthonról, mert egy egyébként is megromlott kapcsolatban élt.
Tetszik és kezdek szerelmes lenni de félek néha gondolatban, hogy sok ez a korkülönbség. Mielőtt rosszindulatú kommentek jönnének, nem jómódú ember egy egyszerű villanyszerelő kisvállalkozó. Én sem gondoltam volna de annyira belezúgtam
20 Igen fel,mert boldog vagyok.
Lehet hogy lenne velem egy idős partnerem is, de épp őket sokszor nem lehet komolyan venni, 30 évesen mint a gimis unokaöcsém az jut eszembe róla...ez meg nem férfias nagyon nem.
El vannak tolódva ezek a dolgok. Regen azt hittem a mindenki annyi idős amennyinek érzi magát , de most kellet rájöjjek ez mennyire igaz....van aki 40 évesen is kamaszos és bulizna,sose állapodna meg mint ahogy vannak 25 évesen is családanyák.
Én mindig a koromnál komolyabb voltam...
A belső egy dolog s a fizikális rád-szorultsága a másik lesz, erre nem lehet felkészülni...pelust cserélsz majd s egyebek...
Ez a fotó, mit mond neked, tudod kik ők?
Azért, azt ne állítsad már, hogy 20 évesen, te már 50-60 éves gondolkodással bírtál...esetedben annyiról van szó, hogy komoly-korodbeli gondolkodásúval nem találkoztál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!