Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 26 éves nő 50 éves férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves nő 50 éves férfi, működhet?

Figyelt kérdés

Igazi derült égből a villàmcsapásként jött ez az egész, már el is költözött otthonról, mert egy egyébként is megromlott kapcsolatban élt.

Tetszik és kezdek szerelmes lenni de félek néha gondolatban, hogy sok ez a korkülönbség. Mielőtt rosszindulatú kommentek jönnének, nem jómódú ember egy egyszerű villanyszerelő kisvállalkozó. Én sem gondoltam volna de annyira belezúgtam

2020. szept. 21. 10:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20 Igen fel,mert boldog vagyok.

Lehet hogy lenne velem egy idős partnerem is, de épp őket sokszor nem lehet komolyan venni, 30 évesen mint a gimis unokaöcsém az jut eszembe róla...ez meg nem férfias nagyon nem.

El vannak tolódva ezek a dolgok. Regen azt hittem a mindenki annyi idős amennyinek érzi magát , de most kellet rájöjjek ez mennyire igaz....van aki 40 évesen is kamaszos és bulizna,sose állapodna meg mint ahogy vannak 25 évesen is családanyák.

Én mindig a koromnál komolyabb voltam...

2020. szept. 21. 21:08
 22/24 anonim ***** válasza:

A belső egy dolog s a fizikális rád-szorultsága a másik lesz, erre nem lehet felkészülni...pelust cserélsz majd s egyebek...

Ez a fotó, mit mond neked, tudod kik ők?

[link]

Azért, azt ne állítsad már, hogy 20 évesen, te már 50-60 éves gondolkodással bírtál...esetedben annyiról van szó, hogy komoly-korodbeli gondolkodásúval nem találkoztál.

2020. szept. 22. 09:35
 23/24 A kérdező kommentje:
22 Ennyire nincs sok köztünk közel sem így testünk mint ez a kép :) m köztük vagy 50 év Volt
2020. szept. 22. 09:42
 24/24 anonim ***** válasza:
A lényeget még mindig nem érted, de majd rájössz csak a kérdés, hogy maradsz e mellette;)
2020. szept. 22. 09:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!