Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves nő 50 éves férfi, működhet?
Igazi derült égből a villàmcsapásként jött ez az egész, már el is költözött otthonról, mert egy egyébként is megromlott kapcsolatban élt.
Tetszik és kezdek szerelmes lenni de félek néha gondolatban, hogy sok ez a korkülönbség. Mielőtt rosszindulatú kommentek jönnének, nem jómódú ember egy egyszerű villanyszerelő kisvállalkozó. Én sem gondoltam volna de annyira belezúgtam
Hosszú tàvon nem. Te bőven családalapítás előtt állsz, ő meg be a nagypapa kor kapujában.
40 éves korodban egy nyugdíjas bácsival akarsz együtt élni?
"Nem, ha a 26 éves nő ezt a neten kérdezi, 12 évesektől, meg lelakott házisárkányoktól."
Pont jótól kérdezi akkor, mert aki nem egy lelakott házisárkány, az nem fog 50 éves f.aszival összeállni. A saját fajtáját kérdezi.
Egyébként is rossz kapcsolatból jött igen de nem kimondottan értem ez fsak egy plusz ahogy ő mondta.
Ez a fonokoskodo stilsu épp fiatallal volt így csak mert ő többet keresett maris verte magát.
Elment villanyt szerelni és mellékszolgáltatásként bevezette a kis lompost.
Mester emberektől hallottam történeteket. Náluk jobb helyzetben csak a BKV sofőr ismerősök vannak. Naponta szállít több száz nőt. Némelyik ráizgul és lép is az ügy érdekében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!