Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben a helyzetben várjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben várjak?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy tőlem 10 évvel idősebb pasiba.

Jól alakultak közöttünk a dolgok,majdhogynem összejöttünk, viszont ki kellett mennie 5 hónapra külföldre dolgozni.

Az elején elmondta, hogy nem lesz ideje, sokat dolgozik hogy minél hamarabb haza jöhessen.Eközben szinte nem is kommunikálunk.A közös barátaink sem tudnak róla semmit, még annyit sem hogy kiment dolgozni.

Még úgy érzem szeret, de azt mondta hogy nem akar engem tévhitben tartani, mivel nem tudja hogy mikor tud hazajönni és nem tudja hogy a vírus miatt haza tud-e jönni mostanság.

Úgy gondolom hogy most valóban nem lenne belekezdeni egy kapcsolatba, viszont felmerült bennem az a gondolat hogy ha valamennyit mégis tudnánk beszélni, akkor én kibírnám azt az időt amíg kint van.Erre nem kaptam választ.

Összevesztem vele és meggondolatlanságból hozzá vágtam sajnos olyan dolgokat amiket nem kellett volna és gyerekesen viselkedtem és töröltem minden honnan (a barátaim ezt tanácsolták), amit megbántam és írtam neki egy bocsánat kérő levelet és leírtam mi van bennem, viszont nem tudom hogy számíthatok-e válaszra, vagy nem.

Sajnos már nagyon nem tudom, hogy érdemes-e rá várnom vagy sem, mert már minden félét tanácsoltak nekem és összezavartak teljesen, főleg hogy ő maga is egyik pillanatban azt írta hogy nem tudja hogy tudja elintézni hogy haza jöjjön, a másikban meg már nem akar tévhitben tartani.

19/L

2020. szept. 20. 22:45
A kérdező szavazást indított:
Megéri rá várni
Nem éri meg rá várni
Felejtsd el
Vége
15 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem láttad a Nem kellesz eléggé! Című filmet? Pedig érdemes megnézni! Pont benne van, ez a rész is!
2020. szept. 20. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ket uzenete ugyanazt sugalta. Hogy ne szamits ra. Az nem jo, hogy masok befolyasolnak, de itt az van, hogy o nem akar messengeres beszamoltatas mellett elkotelezodni.
2020. szept. 20. 23:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. attól, hogy kimegy valaki dolgozni, még tudna kommunikálni, ha akarna. A mai világban erre számos jó és könnyű módszer van már.

2. még nem vagy kapcsolatban vele, fejest akarsz ugrani 5 hónap semmibe, aminek a végén még az is lehet, hogy inkább kint marad.

3. összevesztél vele a semmin, úgy, hogy még kapcsolatban sem vagytok. Számonkértél rajta dolgokat, ilyet egy kvázi idegentől nem tehetsz meg.

2020. szept. 21. 00:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A szemeid előtt lebegő lila (rózsaszín) köd nem engedi hogy lásd ami mögötte van. Ennyi volt, vége. Nem korrekt tőle, hogy nem mondja ki hanem félig-meddig még talonban tart, de kapcsolatot nem akar.
2020. szept. 21. 01:47
 5/5 anonim ***** válasza:

10 évvel idősebb nálad... ez nem gond, de el ne képzeld, hogy kint lesz fél évig, 1 évig, ki tudja meddig, addig cölibátust fogad úgy, hogy nem is beszéltek és ezt közölte is veled.

Keress olyat, akivel nem távkapcsolatban kell lenned, vagy legalábbis mondjuk majdnem minden hétvégét együtt tudtok tölteni. Akár 10 évvel, akár 15-tel, vagy éppen csak 1 évvel...

2020. szept. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!