Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki hogyan reagálna ilyenre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan reagálna ilyenre?

Figyelt kérdés

Szakított velem a párom.

Mert megbántottam őt.

Szeretném helyre hozni a kapcsolatunkat. Viszont mostanában elég hangulat igadozó. Arra gondoltam sütökneki egy tortát amire mosolyt díszítenék plusz virágcsokor és képekből összerakott filmet meg kapna egy bakancsot amire nagyon vágyott meg egy pár soros vers.Viszont félek a reakciojára. Annyira mondogatja h ennek a kapcsolatnak annyi. De ugy vagyok h inkább bánjam meg azt h megtettem mint h nem.

Fura is néha egyszer közelséges máskor távolságos.

2020. szept. 20. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Te írod: inkább azt bánd meg, hogy megtetted. Ha szerinte ennek annyi, akkor nincs mit veszteni.

Azt nem tudjuk, mivel bántottad meg, mennyire, milyen (volt) a kapcsolat, és mennyire gondolta komolyan, hogy vége.

2020. szept. 20. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyesmit csak beszelgetessel lehet helyre hozni eloszor, ha mar rendben van a dolog, azt mondja ad meg eselyt, utana lehet ajandekokban, gesztusokban gondolkodni.
2020. szept. 20. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem nyugszik le, addig csak eltaszítod a tetteiddel.
2020. szept. 20. 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezzel max megvásárolni tudod.
2020. szept. 20. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!