Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak mit reagalnatok egy ilyenre?
Én nő vagyok ugyan, de azért írok ;-)
Előfordulhat, hogy meggondolja valaki magát, amivel nincs is baj, de ez elég nagy váltás... Pláne ha te, a párja is hasonló felelősségteljes területen dolgozol... az orvosi pálya hivatás, nem aközött döntött, hogy festő vagy burkoló... de az is hozzátartozik persze, hogy a mai képzési rendszer nem úgy bocsátja el a hallgatókat, hogy minden esetben elviseljék az effajta felelősséget (gyakorlat, ismeretek, kellő hozzáállás, kitartás hiánya...)
Minden esetre nem szabad erőltetni, még meggondolhatja magát, ha pedig nem, az sem véletlen..
ha muszájból, nem elhivatottságból csinálná, előbb-utóbb a betegek is megéreznék, hibáznak, az senkinek sem jó...
Az ő döntése, el kell fogadni, felnőtt ember. Majd változtat, ha úgy érzi..
;-)
egy orvosi nem büfé szak szal nem csodálom ha valaki kiég és besokall utána
és nem nem hagynám el
Én a szakmámban helyezkedtem el, de már az egyetem alatt éreztem, hogy nem nekem való. 8 év után mertem lépni és otthagytam, azóta bánom már nagyon, hogy nem azonnal léptem, mert így 8 év elment az életemből.
Szóval, mindenki csinálja azt, amiben örömét leli és amiből meg tud élni, nem kell a 18-19 évesen hozott döntést egész életben végig szenvedni.
Emiatt biztos nem hagynám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!