Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet tovább folytatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tovább folytatni az életem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Az történt hogy halálosan szerelmes voltam valakibe aki igazából keresztül fosta hogy mit érzek. Rengeteget játszott az érzéseimmel ami miatt végül elszégyellte magát és bocsánatot kért de ezzel az ég világon semmit sem tett jóvá. Ennek közel egy éve már. Én sajnos ebben úgy megtörtem hogy majdnem eldobtam az életem is... Ez most átalakult bennem egy olyan dologgá hogy képtelen vagyok arra hogy bárkivel is ismerkedjek. Nem tudok sehogyan sem nézni egy nőre sem. Soha többet nem tudok megbízni senkiben és nem tudok érezni sem ráadásul úgy is gondolom hogy nem szabad senki iránt sem érezni. Nem érdemlik meg. Még ez a nő sajnos mindig bennem van. Mérhetetlen haragot és keserűséget érezek miatta. Sajnos volt már több ekkora pofonom a nőktől ezért jutottam erre. Sem megbecsülést sem szeretetet nem érdemes pazarolni rájuk. Úgysem értékelik. Tudtok olyanról aki óriási csalódások után teljesen bezárult? Hogyan élte tovább az életét?
2020. szept. 17. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Majd elmúlik bro. 1 év kellhet akár. Aztán pár év pangás de lehet 5. És jön egy nő akire azt mondod Úristen 7 milliárdból mégis van kivétel juhéé. Mindig van.

Kort nem írtál.

2020. szept. 17. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:
32 vagyok. Igazából biztos hogy nem lesz ilyen. Nem szándékozom még egy köszönés erejéig sem megszólítani senkit. Semmiféle kommunikáció nem áll a számra velük ezután
2020. szept. 17. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát barátom ebből a gödörből tényleg nem könnyű kimászni, főleg ha hülyeségeken jár az agyad. Ezer oka lehet valakinek meghalni, de egyetlen egy is elég az élethez!

Keress fel egy jó szakembert segíteni fog hogy mielőbb kimássz a kátyúból és normális kerékvágásba zökkenjen az életed. Ugye szeretnél boldog lenni? Szeretnél családot, szeretnél nevetni, jól érezni magad? Egy jó pszichológus abban fog segíteni, hogy zárd az árnyékokat vissza az ajtó mögé és észrevedd a napsütést.

2020. szept. 18. 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Van, aki három válás után találja meg az igazit.

Neked eddig ilyen kapcsolatok jutottak.

Nem benned van a hiba.

Lesz majd valaki az életedben, aki mindenben kárpótol, és

majd azt mondod neki: "Milyen sokáig vártam rád. Hol voltál idáig?"

Ezek a tapasztalatok is az igazi férfivá érést segítik.

Tanulmány a "nőkről", emberismereti leckék.

Egyre könnyebb lesz felismerned, hogy ki az, aki

csak játszik, s ki az, aki értelmes, normális,

felelősségteljes.

Megvan az, és meg is fogod találni.

2020. szept. 18. 00:56
 5/6 A kérdező kommentje:
4# szerencsére nem kell már többé ezzel kínlódanom.
2020. szept. 18. 01:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Eljön majd egy pont ahol.újra nyitsz, és esetleges további negatívokat nem fogod csalódásnak megélni, mert már nem fogsz elvárni. Vagy ha még is akkor is leszel érzelmileg anmyira okos, hogy ne kollektivizálj.
2020. szept. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!