Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy 4 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 4 évvel fiatalabb fiúba? Szerintetek?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és egy 18 éves pasi vette el az eszem. Szerintetek működhet? Tisztában voltam a korával és annak ellenére szerettem bele, hogy mindig visszautasítottam a nálam akár fél évvel, vagy pár hónapokkal fiatalabbak közeledését is. Ő viszont teljesen megért, én is őt és nem eszetlen kamasz fiú.
2020. szept. 14. 01:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs ezzel, nyugodtan adj esélyt a dolognak.

Az én párom is fiatalabb nálam 3 évvel, és pont 22 voltam én is, amikor összejöttünk. 7 éve együtt vagyunk, együtt élünk, boldogok vagyunk.

2020. szept. 14. 02:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Volt párszor nekem is.
2020. szept. 14. 03:25
 3/9 anonim ***** válasza:
A nyári munkán az egyik legközelebbi munkatársam egy 22 éves fiú volt, akinek 26 éves barátnője van és 4 éve vannak együtt.
2020. szept. 14. 05:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Általában nem működik mert a férfiak később érnek, de nem lehetetlen.
2020. szept. 14. 06:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Kar lenne csak a kora miatt (amirol nem is tehet) elutasitanod.

En mar oreg vagyok (40), de mindig fiatalabb parjaim voltak. A ferjem 36.

2020. szept. 14. 06:33
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem szereted.

Ha szeretnéd, már vele lennél, és nem kérnél engedélyt idegen köcsögöktől a neten.

2020. szept. 14. 08:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is zúgtam már bele 10 évvel fiatalabb pasiba. Na az szívás volt, nem hinném, hogy olyannak lenne jövője. Nem is erőltettem a dolgot, hiszen neki még bőven élnie kell....

Négy év egyáltalán nem sok.

2020. szept. 14. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem?

Csak a személyiség számít.

2020. szept. 14. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:

7: "neki még bőven élnie kell...."

Mért, te már nem élsz?

Sose értettem, mért mondogatják ezt, mikor a férfiak 20 évvel korábban halnak a nőknél. Egy barátom most halt meg 20 évesen pl.

2020. szept. 14. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!