Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak , ti mit szoktatok mondani erre ?
Ti hogyan szoktátok azokat a vitás helyzetett kezel a párotokal, amikor azzal zárul : " Ha nem az lesz amit akarok akkor nem lesz sex " (nyilván ezt nem így mondva, csak szimplán annyit mondd "akkor nem lesz sex " bár a jelentése az amit írtam )
Most ha azt mondom neki h oké akkor nem lesz, akkor azt fogja hinni h nem kívánom, visszont a domianciámat megakarom tartani nála, és nem beállni allá emiatt akkor meg nem mondhatom azt h " oké, legyen úgy ahogy akarod "
Szeretném én hordani a nadrágot, de úgy hogy közben nem bántom meg. Nektek mi szokott beválni ilyenkor?
23/F
Nincs ilyen helyzet, mert nem kezdek ilyen játszmázásba. Ha ilyenkor hátat fordítasz, akkor a kis zsarolása neki fog a legérzékenyebb helyen fájni.
Tanuljatok meg értelmesen kommunikálni, ha tartós kapcsolatot szeretnétek!
Hát, én nő vagyok és ez a zsarolás még nekem is durva. Az biztos hogy én ilyet nem mondanék a páromnak. De ez lényegtelen.
Beszéljétek meg ezt ha szeretitek egymást vagy szakíts átok a későbbiekben ez rosszabb lesz ha hagyod magad.
Ott el lett rontva, hogy egyáltalán feltehette ezt a kérdést. A közösülés nem alku tárgya, szomorú ha a nő így gondolja, valószínűleg majd ő keres mást.
De viszont ha már feltette akkor megjegyezheted, hogy akkor bizony nemi erőszak lesz, vagy csak visszakérdezhetsz, hogy azért kinyalhatod-e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!