Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak ti milyen lerázó szöveget szoktatok mondani?
Figyelt kérdés
Itt csak 2 ellenkező nemű barátkozott, sok közös program stb.. Egy idő után ezek abba maradtak a "Munka" ès mostmár mindig erre fogja de nem is hívom meg semmi magától írja, hogy jaj mennyit dolgozik nincs semmire ideje holott ott az egèsz dèlelőttje....2019. szept. 27. 21:24
1/10 anonim válasza:
Jajj nem érek rá, mert megdöglött a mamámnak a macskájának az unokájának a a meg nem született kölyke...stb. Amúgy nem, én egyenes vagyok, ha valaki nem érdekel megírom konkrétan, hogy nem jó a társasága és kész, legyél őszinte mindig.
2/10 anonim válasza:
Tegyük át holnapra a találkát, ma a párommal van programom.
3/10 anonim válasza:
Az meg sem fordul a fejedben, hogy valaki talán őszinte?
4/10 Rockarc válasza:
Mindig azt mondom, ahol a problemat eszlelem. Eleg vilagosan el tudom donteni a legtobbszor, hogy miert igen, vagy miert nem. Ha serto lenne, akkor termeszetesen finomitom, es legtobbszor a nem egymast keressuk tunik celravezetonek.
43F
5/10 anonim válasza:
Ilyen még nem volt... Nem kellett még lerázó szöveget tolnom senkinek :(
Udvaroltak már nekem, de annyira meglepődtem hogy össze is jöttem vele :D
(Tegyük hozzá, hogy be is jött az illető)
22/f
6/10 anonim válasza:
Utolsó ezt bírtam ahogy leírtad :)
7/10 anonim válasza:
Az igazat. Mi nem nők vagyunk.
8/10 anonim válasza:
Tök mindegy, le vagy építve, vedd a lapot.
10/10 mikeXxX válasza:
Amit sok nő is " te jobbat érdemelsz " 😂!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!