Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Idén nyáron összeházasodunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén nyáron összeházasodunk, ketten, messze itthonról. Senkinek nem mondtuk még el. Hogyan jelentsüknbe a családnak barátoknak, hogy nem lehetnek ott? Volt valaki már így? Mit adjunk a meghívó helyett? Valami jó kis szöveget tudna mondani valaki?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Rokonaink, Barátaink,

csodás tájon, csodás esküvőnk lesz,

de Ti nem lehettek ott, sálálálááá

[link]

2015. jan. 29. 19:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó,esetleg valami hosszabb?
2015. jan. 29. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
előre semmit nem mondanék...jelentsétek be ha visszajöttetek, a fotók bemutatásával
2015. jan. 29. 19:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Az szerintem sokkolná a csalàdot 😊
2015. jan. 29. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Mért sokkolná őket ? Örülnek hogy nem kellett "viselkedni".
2015. jan. 29. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Egyszeru! Bejelentitek hogy osszehazasodtok, es csinaltok itthon is egy kisebb csaladi osszejovetelt, ahol egy szukebb kor is osszejohet. Ugy gondolom ez nem sertodes kerdese. Mi az oka, hogy nem jottok haza? Vagy a csalad nem utazhat ki?
2015. jan. 29. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Hat mi 2 tanus eskuvot csinaltunk. Elotte mar nagyjabol elmondtuk mindenkinek,hogy lesz eskuvo,de 2 tanus.Ra 2 hetre elmondtuk ,hogy meg volt az eskuvo. Az ,hogy ezen barki megsertodik,engem nem erdekel. Hisz nem az o eletuket elem,a sajatomat. Nem ertem miert kell a meghivo helyett barmi.
2015. jan. 29. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Elmentek mintha csak egy sima kiruccanás/nyaralás lenne... Hazajöttök mikor hazajöttök és kérdik, hogy és milyen volt stb? vagy még azt sem kell mondjátok, hogy összeházasodtok. Ennyi.
2015. jan. 29. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Sokkolná....gondolom elég ideje együtt éltek már, hogy lehessen rá számítani:) és így legalább nem tudják elrontani addig sem a hangulatotokat, hogy miért így....:)
2015. jan. 29. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi úgy csináltuk hogy külföldön összeházasodtunk, utána amikor legközelebb Magyarországra hazamentünk, akkor összehívtuk a rokonokat, barátokat, azokat akikkel a kapcsolatot is tartottuk, és csaptunk egy bulit.

de azért csináltuk így mivel mi külföldön élünk, egyébként szivesebben házasodtam volna Magyarországon csak emigrációs okoból az idő szorított.

Szerintem ti is megcsinálhatjátok hogy összehívjátok azok a rokonokat, barátokat, akiket szerettek, és szivesen láttok, és buliztok egy jót együtt. Persze ha csak szeretnétek. Ha egyáltalán nem akartok felhajtást, akkor nem is kell bejelenteni. Szerintem ez elég fura szitu lenne ha most írnátok egy szöveget hogy "gondoljatok ránk ekkor meg ekkor mert házasodunk"

Szerintem azoknak a rokonoknak akikkel tartjátok a kapcsolatot, meg lehet mondani, hogy mentek nyaralni, és összeházasodtok. A barátoknak szintén. Mert ti így szeretnétek. Nincs ebben semmi furcsa.

2015. jan. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!