Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idén nyáron összeházasodunk, ketten, messze itthonról. Senkinek nem mondtuk még el. Hogyan jelentsüknbe a családnak barátoknak, hogy nem lehetnek ott? Volt valaki már így? Mit adjunk a meghívó helyett? Valami jó kis szöveget tudna mondani valaki?
Kedves Rokonaink, Barátaink,
csodás tájon, csodás esküvőnk lesz,
de Ti nem lehettek ott, sálálálááá
Mi úgy csináltuk hogy külföldön összeházasodtunk, utána amikor legközelebb Magyarországra hazamentünk, akkor összehívtuk a rokonokat, barátokat, azokat akikkel a kapcsolatot is tartottuk, és csaptunk egy bulit.
de azért csináltuk így mivel mi külföldön élünk, egyébként szivesebben házasodtam volna Magyarországon csak emigrációs okoból az idő szorított.
Szerintem ti is megcsinálhatjátok hogy összehívjátok azok a rokonokat, barátokat, akiket szerettek, és szivesen láttok, és buliztok egy jót együtt. Persze ha csak szeretnétek. Ha egyáltalán nem akartok felhajtást, akkor nem is kell bejelenteni. Szerintem ez elég fura szitu lenne ha most írnátok egy szöveget hogy "gondoljatok ránk ekkor meg ekkor mert házasodunk"
Szerintem azoknak a rokonoknak akikkel tartjátok a kapcsolatot, meg lehet mondani, hogy mentek nyaralni, és összeházasodtok. A barátoknak szintén. Mert ti így szeretnétek. Nincs ebben semmi furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!