Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire fontos számotokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos számotokra a partneretek testalkata szex közben?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig nem szexeltem,mert túlsúlyos voltam és undorodtam magamtól. Lefogytam 15 kg-ot, többen megjegyezték, hogy milyen csinos lettem. Azóta 3 különböző pasival szexeltem, de még mindig zavarban vagyok a combomon, fenekemen lévő striáim miatt. Attól is, hogy tényleg elég csinosnak talál-e, sokszor extra edzéseket iktatok be, ha tudom, hogy szexre kerül sor. Azt utálom, mikor mensi előtt puffadok és a hasamon is látszik, hogy nem teljesen lapos, akkor mindig késztetést érzek rá, hogy behúzzam. Szóval tökéletes testet várok el magamtól és a pasitól is. Soha nem lennék egy kövér, hordóhasú vagy nagyon vékony pasival.

2020. szept. 6. 09:03
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen egy átlagos pasi. Abban igazatok van, hogy kevés van belőlük, mert az emberek többsége el van hízva vagy nem kövér, de formátlan. Megfelelő étkezéssel és mozgással egy ilyen alkatot fenn lehet tartani, ezt bizonyítja az a 3 pasi, akikkel kapcsolatban voltam és elég sok helyzetben láttam őket. Saját magamtól nem vagyok eltelve, nagyon is látom a hibáimat, hidd el, hogy nincs szétfolyós hasam, úszógumim mióta életmódot váltottam és lefogytam. A puffadás mensi előtt és közben, valamint a stirák zavarnak.
2020. szept. 6. 11:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor jó szenvedést neked, mert ebből nincs kiút,főleg hogy nem látod, hol van a probléma.
2020. szept. 6. 11:49
 23/27 anonim ***** válasza:
30%

Felszínes vagy, mint az élet.

Értitek.., a halál nem válogat, az élet a halál ellentéte.

Semmi?

Nincs humorérzéketek.

2020. szept. 6. 12:20
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Fontos, hogy vékony legyen.
2020. szept. 6. 14:35
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, nem vagy jó nő! Görcsölj csak rajt, az ilyen pasi csak luknak néz!

Undorítók a striák meg a puffadt hasad! Tessék...ezt akartad hallani?

További jó szenvedést és álmodozást...

N28

2020. szept. 6. 14:36
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora troll! 😂
2020. szept. 6. 15:00
 27/27 anonim ***** válasza:

"Nyilván mindenkinek van egy ideálja, de akinek nem te vagy az, az nem fog lefeküdni veled."

Bárcsak így lenne.

2020. szept. 6. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!