Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire fontos számotokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos számotokra a partneretek testalkata szex közben?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig nem szexeltem,mert túlsúlyos voltam és undorodtam magamtól. Lefogytam 15 kg-ot, többen megjegyezték, hogy milyen csinos lettem. Azóta 3 különböző pasival szexeltem, de még mindig zavarban vagyok a combomon, fenekemen lévő striáim miatt. Attól is, hogy tényleg elég csinosnak talál-e, sokszor extra edzéseket iktatok be, ha tudom, hogy szexre kerül sor. Azt utálom, mikor mensi előtt puffadok és a hasamon is látszik, hogy nem teljesen lapos, akkor mindig késztetést érzek rá, hogy behúzzam. Szóval tökéletes testet várok el magamtól és a pasitól is. Soha nem lennék egy kövér, hordóhasú vagy nagyon vékony pasival.

2020. szept. 6. 09:03
1 2 3
 1/27 Derwer ***** válasza:
93%

Mi, átlagos férfiak, főleg szex közben nem a striákat, narancsbőrt és társait vizslatjuk.

Ezt a dolgot elsősorban ti nők vizslatjátok egymáson és magatokon.

Persze van olyan férfi aki kényes erre, és a leírásod vége alapján, lehet te az olyanokből válogatsz most épp.

De ha nem állandóan kételkedsz önmagadban, hanem magabiztos vagy, elfogadod az esetleges hibáidat, akkor nem lesz sose gondod. Mi az összképet nézzük nem a részleteket.

2020. szept. 6. 09:12
 2/27 A kérdező kommentje:
Engem először a másik teste izgat fel, gondolom a férfiaknál ez még hatványozottabban igaz.
2020. szept. 6. 09:15
 3/27 anonim ***** válasza:
68%

"sokszor extra edzéseket iktatok be, ha tudom, hogy szexre kerül sor"

Na, ez gáz, az anorexia előszobája.

2020. szept. 6. 09:16
 4/27 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell ennyire rágörcsölni.

Viszont tökéletes testet senkitől ne várj, te sem vagy tökéletes, nem is leszel az soha. Mások sem tökéletesek. Inkább érezd jól magad közben, már ha tudod.

2020. szept. 6. 09:17
 5/27 anonim ***** válasza:
6%

Nekem fontos.Dagadt nő egyszerűen nem vonzó,nem mozgat meg semmit bennem.A feleségem is elhízott az évek alatt.Voltak egyéb gondok is,tehát nem csak ez volt a probléma.Végül elváltunk.

Sosem felejtem el,mikor ránéztem ,éppen aludt.

A gusztustalan hurkái,egyqltalán nem kívántam.Nem is volt akkor már szex vagy fél éve közöttünk,és el se tudtam volna képzelni,hogy legyen.

2020. szept. 6. 09:20
 6/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorexiás, azt én sem találom szépnek. Edzett, nőiesen izmos testem van. Nem kell kétajtós szekrény legyen, nem attól lesz tökéletes. Egy ilyen alkatú férfi nekem már az: [link]
2020. szept. 6. 09:22
 7/27 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván mindenkinek van egy ideálja, de akinek nem te vagy az, az nem fog lefeküdni veled.Persze, meztelenül nem lát előre a másik, de azért ruhán keresztül is felmérhető a másik alkata.

Kezdj magaddal valamit, és itt nem edzésre, hanem szellemi fejlődésre, gyógyulásra gondolok. A szex egy csodálatos dolog, és borzalmas belegondolni, hogy valakinek ennyire beárnyékolja az élményt, hogy folyamatosan a teste miatt kattog.

2020. szept. 6. 09:23
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

"tökéletes testet várok el magamtól és a pasitól is."

Szóval te is tudod magadról, hogy messze vagy a tökéletestől, de a pasidtól elvárnád a hibátlan alakot...

2020. szept. 6. 09:51
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok messze, ezért edzek heti 4-szer, ügyelek a kajára. A mensi előtti és alatti puffadásra és striák elhalványítására még nem találtam megoldást, ha te tudsz, akkor oszd meg velem is.
2020. szept. 6. 09:56
 10/27 anonim ***** válasza:
Igazából ez a tökéletes-nem tökéletes is olyan dolog, hogy ezt nem magáról állapítja meg az ember. Ezt mások állapítják meg és mindenki másként ítél. Azért az általánosságban szerintem elmondható, aki tökéletesnek vagy közel tökéletesnek lát egy másik embert, az csak a megítélő fél jóindulatától függ. Mert lássuk be, mindenki messze van a tökéletességtől, ha elég közelről és kellően kritikusan vizsgálgatjuk.
2020. szept. 6. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!