Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos számotokra a partneretek testalkata szex közben?
Nekem is elég jó alakom van, kivéve a hasam, hasam 7 év thai box és 12 év lovaglás után/alatt is volt/van. De nincs striám, csak császármeccésem. Narancsbőröm sincs.
Arcom szép, ápolt vagyok.
Sosem érdekelt ki mit szól hozzá, nyilván ha nem teszek valakinek, akkor nem kell velem kezdeni. Egyszerűen csak átadtam magam az élvezetnek.
Túlságosan is rágörcsölsz!
A másik, akit te linkeltél az full jó pasinak számít. Igaz én a szálkásabb férfiakat szeretem.
Párom pl átlagos, lehetne szélesebb válla, de nem érdekel...igy imádom és a szex is jó.
Sztm, ha az általad linkelt nem extra, akkor neked is bomba nőnek kell lenni.
N28
Szerintem így nem tudod elengedni magad szex közben és az nem jó. Hidd el a pasik nem a narancsbőrt striát fogják nézegetni. Fogadd el magad és engedd el magad.
N.
Ja értem.Ha nekem nem tetszik a dagadt nő,akkor :nulla pont.De azért te kijelentheted,hogy
"Soha nem lennék egy kövér, hordóhasú vagy nagyon vékony pasival"
Komoly ez a brancs!:D
Nem vagy boldog, igaz?
Tedd meg azt a szívességet magadnak, hogy nem arra figyelsz a hétköznapokban, hogy hogy nézel ki bizonyos tevékenységek közben, hanem arra, hogy ezek milyen érzéseket indítanak el benned.
Ha szétnézel az edző teremeben, pontosan tudod, hogy ez nem igaz. Ilyen testű férfiak nem rohangálnak mindenütt, ez jó ha a férfiak 2%-a. Amúgy az a vicc, hogy ő sem így néz ki a hétköznapi életben. Egy fotó kedvéért leszálkásított, de neki is van ám pocakja meg ilyenek. És hát te magad is tudod, hogy hiába izzadsz az edző teremben, ott vannak a striák meg a pocak....ez a normális. A te érdekedben remélem, hogy kamu a kérdés. Különben nagyon nem lennék a helyedben.
Hogy a feltett kérdésre válaszoljak: engem első körben a férfi személyisége érdekel, külsőleg annyi hogy vonzó legyen, nem zavar a pocak stb. Csak valamennyire legyen sportos (én is heti 4x edzem, de nem vagyok hajlandó koplalni, testmagasság -100 megvan és kész). Szóval ha nem szétfolyt dagadt, hanem sportos mackós, az nekem már bőven jó. Legyen nálam magasabb (mivel alacsony nő vagyok, ezt is lazán hozza a férfiak 80%-a szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!