Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve nem láttam,mégis szeretem,mi lehet az oka?Mit kellene tennem?
Nos,én egy 20 éves lány vagyok.
A kis történetem ott kezdődőtt,hogy 2 éve beiratkoztam ebbe a bizonyos iskolába,ott az osztályomban nagyon megtetszett egy fiú,de soha nem tudtam vele beszélgetni.
Az elején azt vettem észre,hogy folyton összeakad a tekintetünk,akármerre mentem,őt mindig kiszúrtam és ő is engem,de valahogy soha nem mentünk oda egymáshoz beszélgetni.
Egyik órán párban kellett dolgoznunk és a sors természetesen vele hozott össze a 30 tanulóból,amit egy kicsit furának is tartottam.
A lényeg hogy az iskolában mindig mellette kötöttem ki,szünetekben,illetve néha órákon is,de soha nem szóltunk egymáshoz 1-2 szónál többet.
Tehát 2 év telt el én pedig vettem a bátorságot és írtam neki,ritkán beszélünk,de mindig én kezdeményezem a beszélgetéseket,viszont a képeimet szinte mindig lájkolja és a storymat mindig megnézi facebookon(nem tudom,hogy ez jelent-e valamit?!)azt is kiderítettem hova jár el szórakozni,ezért én is oda kezdtem el járni,viszont ott még egyszer sem találkoztunk.
Úgy érzem,hogy a szimpátia megvan köztünk,de semmi nem történik,én pedig elfelejteni nem tudom,más fiúra rá sem bírok nézni.
Mi lehet ennek az oka?Esetleg nekem kellene többet beszélgetnem vele,hívjam el egy találkozóra vagy csak egyszerűen nem kíváncsi rám és én értettem valamit félre?
Normális válaszokat szeretnék,tapasztalatokat,
tanácsokat is szívesen olvasok.
A válaszokat előre is köszönöm! 🙂
Bármi lehet. Lehet, hogy kicsit sem érdekled, lehet, hogy van valakije, de az is lehet, hogy nem mer közelíteni.
Nem veszíthetsz azzal semmit, ha elhívod. Ha nemet mondd vagy ott nrm alakul jól, akkor legalább tovább tudsz lépni.
Második randira viszont tényleg ne te hívd!
Bocsi, hogy ezt írom, de ez max egy plátói szerelem. Mármint nincs ebben semmi rossz. A plátói szerelmeket is megéli az ember. Nekem is volt jó pár ilyen. De ez inkább szól arról, hogy szeretnél már végre szerelmes lenni és szeretve lenni, mint arról, hogy valóban az is vagy. És mivel ez a srác bejön, ezért rá vetíted ki az érzéseidet, de hidd el, ha ő hirtelen kikerülne a képből, hamarosan lenne más "jelölt". Persze, ezt majd csak akkor fogod majd látni és elismerni, ha valóban összejössz valakivel, hogy jéé, ha ez a szerelem, akkor az semmi sem volt...
De persze plátói szerelmekből is alakulhatnak ki nagy szerelmek. Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Próbálj szerencsét és kiderül lehet e köztetek bármi is.
29/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!