Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknál ez hogy működik?
A helyzet az hogy a párom tudna egy ingatlant venni, én azonban ebbe nem tudok beszállni tekintve hogy nem állok úgy anyagilag.
Na most engem a következő dolgok kezdtek el foglalkoztatni. Nyilván nekem nem lenne benne részem hiszen én nem adtam bele, és nem is érezném jogosnak.
Másfelől mivel együtt élünk én oda költöznek de akkor a belső munkálatok kit terhelnek? A rezsi meg kaja egyértelműen feleződik de ha például egy festés vagy ablakcsere jönne szóba akkor nem érzem hogy nekem abba bele kéne adnom vagy igen?
Tekintve ha esetleg bármi van akkor én beletettem a pénzem de sehol nem látszik S ha valami okból tönkre menne a kapcsolatunk simán kirakhatna minden nélkül.
Nehéz kérdések ezek és nem igen tudom ki mit tenne és én mit tegyek.
A házasság is tervben van és nem így terveztük a ház vételt de ez a lehetőség hirtelen jött és kár volna nem élni vele.
Ti mit gondoltok az anyagi részekrol? Vagy ti hogy csináljátok?
26N
Én voltam olyan helyzetben, hogy az akkor még párom az én lakásomba költözött. Minden lakással kapcsolatos munkálatatot én fizettem, így láttam korrektnek. Az egyetlen kivétel az lett volna, ha vmi olyan dolgot akart volna, ami sztem nem szükséges.
Többi költségen (rezsi, kaja, közös szórakozás stb.) keresetarányosan osztoztunk, lakbért nem szedtem. Nem találtam volna méltányosnak egy PÁRkapcsolatban.
Viszont tulajdonrészt nem adtam neki.
31N
Persze ez így tiszta. Én megértem hogy nem ad tulajdonrészt nem is várom el, sőt.
Párom egyébként nem várná el hogy bármi nagyobb horderejű dologba beleadjak. Most albiban lakunk ugye a kaja, rezsi lakbér természetesen osztodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!