Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a masszőrömbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a masszőrömbe, nagyon-nagyon vágyom rá, de van barátnője, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Hetente járok hozzá teljes testes masszázsra, annyira finom kezei vannak, annyira kedves velem. Nem utolsó sorban jól néz ki, instán feltett egy sztorit, ahogy nyaral. Bomba jó teste van, egyfolytában rá gondolok.

2020. aug. 24. 10:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem hagyd. Ha ráhajtasz és visszautasít, lejáratod magad és kereshetsz új masszőrt. Ha ráhajtasz és nem utasít el, két opció lehet: felpróbál párszor, de a barátnőjét nem hagyja el (Miért is tenné?), elhagyja a barátnőjét és egy pár lesztek. Mindkettő felejtős: Az első opciónál szintén lejáratod magad és kereshetsz új masszőrt, a másodiknál gondolom egy percig sem tudnál benne bízni. A "megadok neki mindent, hogy ne hagyjon el" dumáról nyilván tudod, hogy hülyeség. Keress egy új masszőrt, lehetőleg egy nőt. Az enyém is az, el nem tudnám képzelni, hogy ilyen szoros testi kontaktusba kerüljek egy idegen férfival.
2020. aug. 24. 13:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Én meg el nem tudnám képzelni, hogy nő masszírozzon, ne egy erős férfikéz. Nem fogok másik masszőrt keresni, ha végre sikerült olyat találnom, akivel meg vagyok maximálisan elégedve.
2020. aug. 24. 13:24
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ebből jó nem fog kisülni az biztos.
2020. aug. 24. 13:30
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
21-es vagyok. Ha ragaszkodsz hozzá, mint jó szakemberhez (megértem, én is ragaszkodom az én masszőrömhöz, alig várom,hogy visszajöjjön szülési szabadságról), akkor pedig pláne nem kérdés: Csak egyszerűen hagyd békén.
2020. aug. 24. 13:37
 25/30 A kérdező kommentje:
Eddig sem csináltam vele semmit, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, csak egyre nehezebb.
2020. aug. 24. 13:41
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd. Esélyes hogy rengeteg nő érez így iránta. Ha annyira jó pasi. Utána meg ha valami csoda folytán össze is jöttök, állandóan azon kattognál, hogy ki fogja lecsapni ugyanígy a kezedről. Feltéve ha egyáltalán te is bejössz neki. Mert ez nem is biztos
2020. aug. 24. 16:32
 27/30 anonim ***** válasza:
82%
Ha tényleg ezt akarod baj van az értékrendeddel
2020. aug. 24. 18:29
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit tegyél? Semmit. Járj hozzá továbbra is, de csak a masszíroztatni. Fogadd el, hogy ő nem a tiéd, más mellé fekszik le esténként. Te ebbe nem fogsz belehalni, majd találsz más szingli pasit. Legyen már eszed meg gerinced.
2020. aug. 25. 09:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, végül hogy alakult a masszőrrel? Maradtál nála? Mondtad neki, hogy bejön neked, stb. ?
2023. jan. 12. 04:47
 30/30 anonim ***** válasza:
Sanya viszket a lukam, kerelj meg!
2023. jan. 13. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!