Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a masszőrömbe, nagyon-nagyon vágyom rá, de van barátnője, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Hetente járok hozzá teljes testes masszázsra, annyira finom kezei vannak, annyira kedves velem. Nem utolsó sorban jól néz ki, instán feltett egy sztorit, ahogy nyaral. Bomba jó teste van, egyfolytában rá gondolok.2020. aug. 24. 10:36
11/30 A kérdező kommentje:
Majd megtapasztalnám, ezt senkitől nem tudhatod előre. Az biztos, hogy a házimunkából kiveszi a részét.
2020. aug. 24. 11:45
12/30 anonim válasza:
Ezt elmesélte neked? Vagy ismered a barátnőjét is?
13/30 anonim válasza:
Mégis mit szeretnél tőlünk? Ha bejön, akkor hajtsál rá... de tényleg csak akkor, ha őszínték az érzelmeid. Én nem ítéllek el, amiért olyan kéne, akinek már van barátnője. Inkább ez, minthogy évekig sajnálkozz a kihagyott lehetőség miatt.
F
14/30 A kérdező kommentje:
Elmesélte nekem, egész masszázs alatt beszélgetünk mindenféléről. Nem ismerem személyesen a barátnőjét, csak képeken láttam.
2020. aug. 24. 11:57
16/30 anonim válasza:
És mi lesz ha veled lesz együtt és jön a köv csaj aki pontosan ugyanigy érez majd mint te? Mit fogsz tenni?
17/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom erre a választ, hogy dobná-e értem. Ilyesmin sem gondolkodtam, de nem tartom valoszínűnek. Csak azr tudnám tenni, hogy megadok neki mindent, hogy ne forduljon meg a fejében, hogy mással jobb lehet-e.
2020. aug. 24. 12:25
18/30 anonim válasza:
Nos, jópár vendége érez úgy,int te. Ebben biztos lehetsz.
A tapasztalt szolgáltatók (bármilyen), direkt építenek is rá, hogy megmaradjon a kuncsaft.
Lásd pincernok 'flortolese'. Nem a vendégnek szól, hanem az izletmenetnek.
19/30 A kérdező kommentje:
Még 10 éve dolgoztam 2 nyarat pincérként. El tudom különíteni a megjátszott kedvességet a valódi szimpátiától.
2020. aug. 24. 12:44
20/30 anonim válasza:
Van barátnője, hagyd békén. Neked hogy esne, ha a párodra nyomulna valami ribi? Mert igenis az leszel, ha így rányomulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!