Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/34 anonim válasza:
Rossz a kérdés.
Íme a jó kérdések: Művelt vagy, tanult vagy? Beszélsz legalább egy idegen nyelvet?
Sportos vagy?
Ha ezeket kipipálod, lesz csaj bőven, egyet sem fogja érdekelni szűz vagy-e, van-e hallókészüléked.
12/34 anonim válasza:
Igen, ha meglenne a szerelem.
13/34 anonim válasza:
NEM. Nálam fiatalabbal eleve nem, illetve többet szűzzel ismét nem. Illetve engem zavar a hallókészülék. Van ez így. Ismerkedtem, már hallókészülékes pasival, haverom is volt egy időszakban..de az h többszőr mondjak el valamit, nem is értette egy jót nem tudtunk isten igazából beszélni köszönöm kihagyom
14/34 anonim válasza:
#13 Ez igen. :D Tudod könnyű úgy bármiről véleményt formálni vagy ítélkezni mások felett, ha nem vagy abban a helyzetben és fogalmad sincs róla, hogy milyen lehet. :) Én pontosan tudom és az legyen az életben a legnagyobb gondod, hogy többször kell valamit elismételni. Ennyi erővel gyereked se legyen, mert aztán nekik tényleg sokszor kell ugyanazt elmondani. A srácnak a szerencséje, hogy nem járnál vele. :)
16/34 anonim válasza:
#14 Jó,hogy nem te mondod meg,ki kivel jöjjön össze vagy ismerkedjen. Kérdezett, nem fogok senki miatt hazudni,bocs ha számodra fájt, nekem nem. Őszinteségre neveltek,nem arra,hogy azt mondjam,írjam amit a másik hallani szeretne. Nem mondod komolyan,hogy mit kell csinálni egy gyerekkel.. bazdkiez teljesen új.. (kackac). Jah bocs h van párom,és nem kezdenék egy kisfiúval.De gondolom te mindenkinek azt mondod,írod amit hallani akar..remélem mást is leszóltál,mert nemmel válaszolt és kifejtette. NE szaporodj
19/34 anonim válasza:
Mennyi hülye... Istenem!
Képzeld, megvan az az előnyöd, hogy az agyhalottak maguktól kiszűrődnek. Hidd el, nem is olyan nagy baj ez. Semmivel sem vagy kevesebb mint a "többi"! Sőt, meg fogod majd kapni azt, hogy te is olyan vagy mint a "többi" :) Ilyenkor sosem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. CSak egy kis tökösség kell, önbizalomerősítés, társas programok. Aki meg itt rádírt, hogy igen, az írjon csak rád privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!