Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/34 Noren1989 válasza:
Én nem, de csak mert hetero férfi vagyok.
2/34 anonim válasza:
Szűz vagy az nem para, a hallokeszulek sem. Csak az para, h itt kérdezed, ezek szerint neked para..
4/34 anonim válasza:
A szüzesség nem olyan nagy para, az életkorod is teljesen rendben van. Egyedül a nyilvánvaló önutálatod nincs rendben.
22/N/nagyothalló, SINOSZ tag
6/34 anonim válasza:
Egyikkel sincs baj. :) Én egy hallókészülékes lány vagyok, de még sosem csinált senki ebből problémát.
7/34 anonim válasza:
A hallókészülék para. Van hallókészülékes kollégám, és mindent kétszer kell elmondani hogy megértse, és állandóan visszakérdez. Nem bírnám ezt egész nap elviselni, nem lehetne egy jót beszélgetni vele. L/24
8/34 anonim válasza:
Hallókészülékes tesóm van,10-ből 9x nem értjük meg egymást,kész katasztrófa az egész kommunikáció(nk).Általában messengeren beszélünk,jobb ez így mindkettőnknek.Sosem kéne ilyen pasi,púp lenne a hátamon,ez az igazság sajnos.
9/34 anonim válasza:
Senki se tokeletes, en pl. cukorbeteg vagyok. Hidd el, az is szivas ;)
Persze, hogy jarnek veled, ha tetszenenk egymasnak :)
10/34 anonim válasza:
Hogy szűz volt-e a fiú, azt nem tudom. Azt tudom,hogy születése óta nem jól hallott. Megnősült, kétszer volt operálva Németországban. Épp a héten e-maileztem az édesanyjával. Rendbe jött a hallása, a gyerekeik már iskolába járnak.
A drágább hallókészülékek jobban szolgálnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!