Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22éves vagyok, egyetemi gyakorlóidőmet töltöttem egy cégnél, ahol megismerkedjtem egy férfivel, ő is abban az irodában dolgozott ahol én?
Igazából a 2hét gyakorlat alatt csak1napot beszéltünk,magyarázott sokat és kérdezett is ,nem csak munka jellegű dolgokról.aztán valami történhetett vele mert szomorúnak tűnt,és utána senkihez nem szólt nagyon.
Nagyon megtetszett ez a pasi nekem,és már 4napja vége a gyakorlatnak,de azóta se bírok szabadulni a gondolatától.Szomorú vagyok hogy többet nem láthatom.
Hogyan lehetnék túl ezen,hogy ne foglalkoztasson tovább a gondolata?
31éves és nem nős,nincs gyereke se.
Azért nem akarnám megkeresni,mert szerintem épp szerelmi ügy miatt fordult magában
Hát de hogyan?!
Jelöljem be,Írjak rá hogy szia hogy vagy?
Pont attól tartanék hogy nem reagálna.
Szerintem ez nem talpraesettségtől függ,alapból nem az a típus ú vagyok aki csak úgy rákattan valkire és hu de megtetszi,ezért se nagyon tudok mit kezdeni a helyzettel.de benne nagyon megfogott valami...
És mi történik akkor, ha nem reagál?
A nagy semmi, pont ahol most is tartotok.
Egyedül azzal vagy előrébb, hogy megpróbáltad csodavárás helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!