Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22éves vagyok, egyetemi gyakorlóidőmet töltöttem egy cégnél, ahol megismerkedjtem egy férfivel, ő is abban az irodában dolgozott ahol én?
Igazából a 2hét gyakorlat alatt csak1napot beszéltünk,magyarázott sokat és kérdezett is ,nem csak munka jellegű dolgokról.aztán valami történhetett vele mert szomorúnak tűnt,és utána senkihez nem szólt nagyon.
Nagyon megtetszett ez a pasi nekem,és már 4napja vége a gyakorlatnak,de azóta se bírok szabadulni a gondolatától.Szomorú vagyok hogy többet nem láthatom.
Hogyan lehetnék túl ezen,hogy ne foglalkoztasson tovább a gondolata?
Jól van,köszönöm nektek a segítséget.
Bejelölöm,de szerintem sajnos nem fog keresni
Rendben,megírom majd mindenképp.
Az is gond lehet egyébként hogy én még párhuzamosan csinálok másik egyetemet,még2évig,ő meg már ugye dolgozik teljes munkaidőben.
Majd írok mi lesz ebből
#13 ! Bár nem hittem sosem az ilyen dolgokban,34 évesen már tudom,ha azt mondod "nem hinnéd,hogy..." akkor nem is fog sikerülni. Ha azt gondolod/mondod,megteszek érte mindent,akkor már 25% + esély. Ez nem hókuszpókusz.
Korkülönbség: rajtad (is múlik),mennyire vagy komoly, érett nő
Ne a kifogásokat keresd, hanem a lehetőségeket.
Ha úgy érzed akarod, próbáld meg. Ha meg nem akarod, nem működik lépj tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!