Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves fiú felvállalna egy két gyermekes 35 éves nőt?
Figyelt kérdés
Párkapcsolat, összeköltözés esetleg esküvő.2020. ápr. 21. 22:24
1/13 anonim válasza:
El tudom képzelni, hogy neki ez a zsánere, szóval igen.
3/13 anonim válasza:
Ismerek hasonlót. A pali "mostohafia" csak néhány évvel fiatalabb nála.
4/13 anonim válasza:
Ha igen ott fejben komoly gondok vannak
5/13 anonim válasza:
Egy egyetemi évfolyamtársam felvállalt (igaz, csak 1gyereke volt a csajnak).
4 évig az egyetem alatt végig a nőnél lakott, az főzött, mosott rá, megadott neki testileg mindent, amire csak a srác vágyott.
Aztán az egyetem végén "hősünk" kirakta a csajt, és keresett egy korabelit, a nő meg tejesen összeomlott, már gyereket akart szülni 37 évesen egy 23 évesnek.
6/13 anonim válasza:
Igen, ő lehet a harmadik gyerek.
7/13 anonim válasza:
Jó nagy balek lehet a gyerek.
Van annak apja?
8/13 anonim válasza:
Biztos van ilyen urcsa elméjű ember. Én 23 éves vagyok most de inkább vágnám le a micsodám minthogy egy ilyenbe belemenjek. De még egy 18 évessel sem ha gyereke van. Még saját gyereket sem akarok másét meg főleg nem :d
9/13 anonim válasza:
Én nem jönnék össze ilyen nővel...
Magamat se nagyon tudom eltartani, nem hogy még +3embert, főleg ha a nőnek nincs munkája...
Illetve még élni akarok, és tapasztalni, ha már a fiatalságom nagy része elszaladt...
De lehet mások másképpen gondolják, van aki ennyi idősen már gyereket vállal, vagy már 3 gyereke van.
24/f
10/13 anonim válasza:
Szerintem ha pár kapcsolatban van vele akkor az annak a jele hogy nem ciki számára a csaj.Így szerintem fel merné vállalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!