Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti összejpnnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti összejpnnétek egy gyermekes lánnyal?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok , de ugy érzem, hogy készen állok az apaságra. Ti összejönnétek egy olyan lánnyal akinek van gyermeke, vagy nem?
2018. dec. 27. 08:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem. miért nem az apjával van?
2018. dec. 27. 08:26
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
1-es. Gondolom mert 20 év alatt teljes felelősségük tudatában családot alapítottak... ja nem!
2018. dec. 27. 08:29
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, de nem. A legtöbb gyerMekes "lány" pótapukát, anyagi támaszt vagy "megmentőt" keres.
2018. dec. 27. 08:37
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

Semmi szín alatt.

32/f

2018. dec. 27. 08:45
 5/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
76%
Nem.
2018. dec. 27. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
30%
Kizárólag szexre igen. Amúgy meg ha a gyereket le tudja passzolni, akkor részemről akár egyéb programokat is szervezhetünk (koncert, mozi, kirándulás, utána szexszel befejezve), de folyamatos párkapcsolat (együtt élés, mindennap találkozás, gyerekkel közös programok stb.) nálam nem jöhet szóba. Egyelőre nem akarok gyerekkel foglalkozni, főleg ha nem az enyém...
2018. dec. 27. 09:23
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Nőként az apaságra? Na az komoly...
2018. dec. 27. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:

20 évesen nem. Ilyen eszembe se jutott ennyi idősen. Kisgyerekkel a legjobb, ha elvált férfival jön össze, még jobb, ha ott is van gyerek. Ezek a mozaik családok még mindig jobban működhetnek, mint ha egy fiatal kan bekerül egy csonka családba.

Nem értem, egy 20 éves fiú miért nem független, szóló lányokkal kezd?

2018. dec. 27. 10:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Áruld már el,

1. 20 éves létedre honnan van saját lakásod, és olyan biztos egzintenciád, amire bevállalnál egy családot? Nem rosszindulat, komolyan érdekel.

2. Ha mindez megvan, miért nem saját családot szeretnél, miért akarod még így ismeretlenül/elméleti síkon is más kölykét nevelni...?

2018. dec. 27. 12:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Fiu vagyok....

Csak megkérdeztem, mert érdekel, hogy ki mit mond.

2018. dec. 27. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!