Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nem tud feldolgozni egy szakítást vagy a viszonzatlan szerelmet és éves viszonylatban szenved és beleőrül?
Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 17:47
11/11 anonim válasza:
10-es...nekem is volt ilyen, szinte szóról szóra így. De a végére azt kell mondanom, hogy az egész az én fejemben létezett. Neki arra kellettem, hogy színesítsem az életét, egy kis izgalom, egy kis szerelem, de arra nagyon vigyázva, hogy soha ne legyen belőle még csak szex se. Egy eldobható papírgalacsin voltam. Közben pedig pont azt éreztem, amit te. Úgy tudtunk üzenni egymásnak, ahogy nem kommunikáltam még soha senkivel és már nem is fogok. Én voltam igazán szerelmes, ő nem. Ha az lett volna, nem tudott volna így megtagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!