Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan, soha be nem teljesülő szerelem?
Hogyan tudnám elfelejteni azt a férfit, aki iránt azt hiszem szerelmet érzek, de tudom, hogy soha sem lesz közös jövőnk?!
Állandóan ő jár a fejemben, és nem szeretnék ilyen érzésekkel gondolni rá. Napi szinten rendszeresen beszélünk. Pihentessük kicsit az állandó kapcsolattartást?
Szívesen fogadom az ötleteket!
Szerintem te is tudod a kerdesedre a valaszt.
Igen. Sot ha lehet ne is beszelgess vele se sms se sehol. Vagy ha elvezed a kinlodast...
nezd enis voltam... “hasonlo helyzetbe”. Nekem a jozan eszem es a boldogsagom akarasa eleg eros volt. Igy meg tudtam allni. Ha elhiszed, csak az elso par nap szar.
Teljesen más életszakaszban vagyunk. Én (nőként), nem kevés évvel idősebb is vagyok. Nekem évek óta párom van. Neki kialakulóban van kapcsolata.
Minden téren esélytelen! :D És ezekkel az érvekkel próbálnám felnyitni a saját szemem...de hát az érzéseimnek nem igazán tudok parancsolni.
Hát pedig ilyenkor csak az segít, ha elvágotd a kapcsolatot + idő :(
Sajnálom, jó szar helyzet lehet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!