Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kellene kezelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene kezelni?

Figyelt kérdés
Lett egy kapcsolatom, 4 honapja vagyunk egyutt, de ebbol 2 honap olyan, hogy szinte egyutt elunk. Tobb bantalmazo kapcsolatbol leptem ki, mar az elso jeleknel, ezert nagyon furcsa szamomra a mostani. Az elozo 3 ellentete. Mindig bokol, szeretget, dicser. Ami zavaro es sokszor nem tudok mit kezdeni a helyzettel az az, hogy a szulei, csaladja is elott ezt teszi. Jaj milyen gyonyoru a szerelmem- de ezt elmondja 10szer elottuk. Persze ilyenkor megdicser mindenki, de ez olyan kellemetlen. Miert csinalja ezt ? Es hogy kellene kezelnem?
2020. aug. 21. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért a nyáladzást se vigye túlzásba, mert az sem jó, persze jobb, mint a bántalmazás, de hosszútávon ez se jó. Valahol a középút kell, bántalmazás nélkül. Néha bókolgatni és kedvesnek lenni végig.
2020. aug. 21. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképpen szólj neki-mert láthatólag nem tudja-hogy mások előtt tabu az ilyen viselkedés. Legalább 1-2 év lesz mire megfogod szokni.
2020. aug. 21. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
4 hónapja vagytok együtt és máris ismered a családját? Nagy az iram. Légy óvatos.
2020. aug. 21. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 mindent leírt, nekem is ez ugrott be rögtön :(
2020. aug. 21. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
3. Miert is lenne problema? 4 honapja vagyunk egyutt es elotte 2 honapig randizgattunk. Nem gondolom korainak, nekem az lenne a furcsa ha fel ev alatt egy kicsit sem ismernem.
2020. aug. 21. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!