Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves fiú és egy 37 éves nő kapcsolata működhet hosszútávon?
9 évesen 5/2 gyerek élné túl a dolgot, nyilván csak császárral, koraszülve, ez durva szélsőség.
14 körül a világ elmaradottabb fele, milliók szülnek, sokan mennek férjhez, afrika, ázsia, délamerikában is rengeteg a tini leányanya, szerencsére ott nagyrészt nem legális.
A 9-15 év nem fér bele, 15 évvel már szülő gyerek kapcsolat van, ez pont egy generációs különbség!
Nem értem minek tesznek fel ilyen kérdéseket, amikor a kérdező szentül meg van győződve, hogy igen. Ez látszik a válaszaiból, meg ahogy egyből támadásnak veszi, ha neki nem tetsző kommenteket kap.
De akkor minek kérdezi meg?
Én írtam a 11es választ.
Mi a bajod vele? Ha a fene fenét eszik is, a srác most fog gondolkozni bármi, ami a felnőtt léttel kapcsolatos.
A nő meg egy kiélt leharcolt vén kanca.
Nem érdekel, ha nem tetszik, de attól még ez az igazság.
Azért ért kiélt vén kancát, mert a nő majdnem 40, 15 évvel TÖBBET ÉLT, mint a srác!
Szerintem nem arra akart célozni, hogy átment rajta a fél világ, hanem arra, hogy ÖREG A SRÁCHOZ KÉPEST!
Nyilván egy 37 éves nő is lehet szexi meg apáca meg bármi, de a sráchoz képest öreg, sokkal többet élt, tapasztalt, látott a világból, ha egészséges lenne lelkileg, eszébe nem jutna egy ennyire fiatal, keveset élt, látott tapasztalt sráchoz vonzódni, hacsak pont ez nem tetszik neki benne, ami beteges.
Nyilván a srác is lehet munkában sikeres, diplomás fiatal felnőtt, aki ki van gyúrva és megdugta a fél világot, de 15 ÉVVEL KEVESEBBET ÉLT akkor is, egyszerűen olyan sokat fejlődik az ember hozzáállása, gondolkodása, világlátása akkor is egy két év alatt, ha ugyanabban a közegben van, hogy nem normális, ha szexuális vonzalmon kívül más is van köztük. Viszont a szexuális vonzalmat szerintem pont a fiatalabb kiszolgáltatott helyzete miatt el kell nyomni, le kell küzdeni, és kiélni otthon akár egyedül, úgy etikus az idősebb fél részéről. A fiatal lehet hülyébb, mert nem terheli annyi erkölcsi felelősség, mint az anyjakorabelit.
Amúgy jesszus, 22 éves, csak most lettem 29, de annyira fiatalok, gyerekek belül, és ha szexi is néhány kívül, olyan kisfiúsan az, pedig engem is fiatalnak néznek, van hogy személyit kérnek, vagy leszólít egy fiatal srác, de egyszerűen ilyen sok idő alatt belül értem annyit, hogy felfogom, érzem a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!