Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 22 éves fiú és egy 37...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 22 éves fiú és egy 37 éves nő kapcsolata működhet hosszútávon?

Figyelt kérdés
Elsőre abnormálisnak tűnik ekkora korkülönbség a nő javára, és rögtön elkönyveljül magunknak, hogy defektes a nő, vagy talán még a fiú is, de ebben az esetben, szó sincs erről. Nehéz ezt átadni írásban. Sőt, nem is lehet, de teljesen normális emberek, akik nem gondolták soha, hogy egymásra találnak ekkora korkülönbséggel. Aztán a semmiből egymásra találtak, egy nagyon különös találkozás folytán, és már az első találkozás óta úgy érzik, mintha egymásnak lennének teremtve. Eltelt másfél év, és minden rendben megy, de vajon 20 év múlva mi lesz, amikor a nő 57,a fiú pedig 42 éves lesz?

2020. aug. 20. 10:35
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
53%

Hát, azért egy 57 éves nő nem parti, bocsi. Egy 47 se.

Persze az első években egymásnak vannak teremtve, de ez a srác most kezdte az életet, most végez az egyetemen, még bulizik, beleszokik a munkás életbe, a nő meg már kiment abból a korból, hogy családja legyen. A pasi bele se ért.

2020. aug. 20. 11:49
 12/41 A kérdező kommentje:

"de ez a srác most kezdte az életet, most végez az egyetemen, még bulizik, beleszokik a munkás életbe, a nő meg már kiment abból a korból, hogy családja legyen. A pasi bele se ért."

Ebből is látszik, hogy csak a te nézőpontodból tudsz megítélni egy szituációt. Túl szűk látókörű vagy, masok vagyunk, más nézőpontokkal, máa életúttal.

2020. aug. 20. 11:53
 13/41 anonim ***** válasza:
40%
12 Igen, 22 évesen még mindenki azt képzeli, hogy ő a világon a legokosabb, hatalmas élettapasztalattal. Majd rájössz te is. 10 év múlva jót fogsz röhögni ezen a hozzászólásodon.
2020. aug. 20. 11:55
 14/41 anonim ***** válasza:
24%

Abban sincs kevesebb kockázat, ha egy korban "összeillő" párról beszélünk. Nincs semmi garancia arra, hogy bármelyik nőt nem csalja meg a nála csupán 5 évvel idősebb férje, vagy 20 év múlva nem cseréli le az 50 éves férj a 45 éves feleségét egy fiatalabb nőre. Vagy fordítva, a nő is megcsal vagy elhagy sok esetben. A legtöbb házasság válással végződik.

Szóval ha most jó, ez a lényeg. Minek azzal elrontani a dolgot, hogy azon agyaltok, mi lesz 10-20 év múlva? Élvezzétek a jelent és vigyázzatok egymásra.

2020. aug. 20. 11:55
 15/41 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. #6-os "A valóságban meg még is az szokott működni" - igen, azért szokott, mert ebből van több (idosebb férfi fiatalabb nővel), meg ez az elfogadottabb tarsadalmilag még.
2020. aug. 20. 11:59
 16/41 A kérdező kommentje:
Szó sem volt okoskodasrol, vagy nagy élettapasztalatról. Csak annyi, hogy ne képzlej el egy konkrét életutat és aztán arra alapozva ítélkezz. Egyáltalán nem biztos, hogy minden 22 éves bulizik, vagy egyetemre jár.
2020. aug. 20. 12:02
 17/41 anonim ***** válasza:
15 Valószínűleg azért is elfogadottabb társadalmilag, mert természetes és fenntartható. Te is azt írod, hogy ebből több van, működik is. Tehát nem azért működik, mert a társadalom jobban tolerálja, pont fordítva van. Azért az igazán nagy korkülönbséges kapcsolatokat ilyen felállásban is megszólják.
2020. aug. 20. 12:04
 18/41 anonim ***** válasza:

"Ebből is látszik, hogy csak a te nézőpontodból tudsz megítélni egy szituációt. Túl szűk látókörű vagy"

Akkor minek tetted fel ide a kérdést? Nem pont azért, hogy megismerj más nézőpontokat? Utána meg lefikázod a neked nem tetsző válaszokat, hogy biztosan szűklátókörű!

Amúgy meg ha tetszik, ha nem, a nő egy önző ember, aki lehet elbass.za a FIÚ jövőjét, hogy normális élete, családja, gyereke legyen.

A nőnek ez úgy látszik nem jött össze 37 évesen, sőt biztos, azért próbálkozik kisfiúknál, és saját magát akarja győzködni, hogy van más életút is.

2020. aug. 20. 12:07
 19/41 anonim ***** válasza:
57%

Vannak ilyen kapcsolatok bőven ,bármi lehet. Ismerek olyat is ,hogy a fiú 26 és volt és egy 44körüli nőt csinált fel és gyerekük lett máig boldogan élnek. Bár a fiú meg kaphatott volna tőle fiatalabbat is,nem értem miért kellett neki egy 3gyerekes anyuci....

Nekem meg sajnos 7évvel fiatalabb fiú varázsolt el. Én 29 vagyok ő most lesz majd 23. Nem tudom mi tévő legyek? Megpróbáljam vagy se? Tudom ,hogy ő még a a bulizik meg hasonló mondjuk engem rohadtul nem zavarna,mit csinál szabad idejében. Nem érzem magam öregnek mert senki se tudja megmondani ha rámnéznek,hogy mennyi vagyok valójába. És nekem is rossz tapasztalatom volt eddig ,hogy fiatalabbal voltam. De ő olyan más,érettebbnek tűnik mint a kora

2020. aug. 20. 12:29
 20/41 anonim ***** válasza:
52%
Sérült fiú, sérült nő esete.. ez a felállás ritkább, mint fordítva, szerintem a fiúnak segítség kell, a nőnek meg kétszer annyi, amiért egy gyereke korúval állt össze, pedig majd 20 évvel több lehetősége volt kijavítania a lelki bajait, mint a kissrácnak!
2020. aug. 20. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!