Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves fiú és egy 37 éves nő kapcsolata működhet hosszútávon?
Figyelt kérdés
Elsőre abnormálisnak tűnik ekkora korkülönbség a nő javára, és rögtön elkönyveljül magunknak, hogy defektes a nő, vagy talán még a fiú is, de ebben az esetben, szó sincs erről. Nehéz ezt átadni írásban. Sőt, nem is lehet, de teljesen normális emberek, akik nem gondolták soha, hogy egymásra találnak ekkora korkülönbséggel. Aztán a semmiből egymásra találtak, egy nagyon különös találkozás folytán, és már az első találkozás óta úgy érzik, mintha egymásnak lennének teremtve. Eltelt másfél év, és minden rendben megy, de vajon 20 év múlva mi lesz, amikor a nő 57,a fiú pedig 42 éves lesz?2020. aug. 20. 10:35
21/41 anonim válasza:
Sérült fiú, sérült nő... Besza-behu. 😀😅 Bezzeg fordítva...
22/41 anonim válasza:
Nem sérült egyik se,de mindegy!!!
23/41 anonim válasza:
A francia miniszterelnök is sérült, azért lett miniszter, pedig ott nem 15 év a kor különbség.
24/41 anonim válasza:
23 Na, ez elég szánalmas példa. Ez kb olyan ritkaságú eset, hogy kijelenthetjük nyugodtan, hogy nem is létezik ilyen.
Egyébként elég beteges az ő kapcsolatuk is, csak azért nem illik ezt kimondani, mert miniszterelnök lett belőle.
25/41 anonim válasza:
Én sem értem a sérült megjegyzést, hiszen ha a férfi az idősebb akkor 30-40 év is belefér , legfeljebb fintorognak de nem veti ki magából a társadalom a párokat, itt meg "csupán" 15 évről beszélünk.
26/41 anonim válasza:
De mit eszik egy majd 40 éves nő egy alig huszonéves fiún? Felnéz rá? Elért valamit? Sármos? Vannak tervei? Megnyerő a szövege? Érett a gondolkodása?
Hát szerintem csak rajong a fiatal húsos faszáért, oszt ennyi, meg dagad a mája hogy egy ilyen fiatal fiú is megkívánja, pedig már lepukkanóban van. Kb. ennyi. Kalandnak jó lesz a srácnak.
27/41 anonim válasza:
Minden kérdésedre igen lehet a válasz #26. A kor csak egy dátum.
28/41 A kérdező kommentje:
26.,Rosszul kozelited meg. Ember és ember nem olyan egymáshoz viszonyítva, mint két autó egy gyorsulási versenyen.
2020. aug. 20. 13:21
29/41 A kérdező kommentje:
Szerelem terén persze.
2020. aug. 20. 13:22
30/41 anonim válasza:
Én írtam, hogy sérültek. Nő vagyok. A férfi-lány kérdésekhez is pont ugyanezt írom. Nem a nemekkel, a gyerek-szülő korú kapcsolatokkal van bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!