Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szüleim miért nem akarják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim miért nem akarják ellfogadni az idősebb barátnőmet?

Figyelt kérdés
Én vagyok 23éves a barátnőm 39 éves már 1 éve együtt vagyunk de szüleim azóta nem törődnek bele minden áron próbálnak minket szétválasztani miért csinálják ezt?
2020. aug. 6. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy meg ha mindezek ellenére mégis nagyon szereted és minél tovább szeretnéd hogy szép legyen és komolyan tervezel vele, akkor szerintem az lenne a helyes, ha gondoskodnál róla te is. Vállald át a mindenféle kozmetikai kezelést és jó minőségű krémeket vetess vele retinolos, c vitaminosszérumok stb. Ezek nem olcsók, de ha nem neki kell fizetnie, akkor félretehet magának időskorára, mert 40 éves korban már nemcsak a szépsége van veszélyben, de még az állása is. 45-50 között vagy azután már szinte senkit nem vesznek fel sehová, tehát ha elveszti a jövedelmét, még az is lehet hogy segítened kell eltartani őt.
2020. aug. 6. 17:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Te Jézus faxa! Ezek szerint, ha a nő lenne 23, a pasi 39, mindenki gratulálna, mert az elfogadott. De fordított nemekkel kész halál, elvégre egy 39 éves nőt már kirúgnak a kora miatt...Na hagyjuk is.

Kérdező, azt kell letolnod a szüleid torkán, hogy te választasz magadnak párt, nem ők, és főleg nem te az ő kedvükre valót. Te most így vagy boldog. Pont.

Azt meg mindenki tudja, hogy egy 23 éves férfi épp aktuális szerelme nem lesz feltétlen az utolsó is. Te is tudod, a párod is tudja, a szüleid is. Lehet, hogy őket pont ez zavarja. Ketyeg az agyukban, hogy unoka-unoka-unoka.

2020. aug. 6. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Te nem rég kezdted a huszas éveidet, a párod meg már a 40-et súrolja. Most nem azért, de ez kicsit beteg. Neked a veled egykorú lánykákat kéne hajkurászni, tapasztalni, tanulni, pár év múlva bánni fogod, hogy nem éltél eleget, csak leragadtál egy idősebb nőnél. Annak a nőnek meg már egy idősebb férfi és gyerek kellene, ez sehogy se jó így. Fordítva se lenne ez jó, ha a lány fiatal és a férfi idősebb. Sose értettem az ilyen embereket. Teljesen más korszakban vannak, teljesen más életszakaszban, teljesen más dolgokkal kellene foglalkozniuk.
2020. aug. 6. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Talán azért, mert ha családot is akarsz, egy 39 éves nőnek rizikós gyereket csinálni. Öreg hozzá.
2020. aug. 30. 15:41
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem az ilyen szülőket. Miért jobb egy csitri aki arról álmodozik még hogy milyen jó lesz és közben sz@rrá csalja a kisfiát és elhagyja később de már néhány gyerekkel. Sokkal jobb egy harminc végén járó nő, akár még szülhet is és sokkal hígadtabb, nem drámázik, szexuálisan pedig éppen a csúcson van, jó az összhang.
2023. jan. 22. 20:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia, ha azóta is együt vagytok akkor minden oké. Mi történt veletek? Hatodik válaszoló voltam még annó...
2023. nov. 3. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!