Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőként milyen együtt élni egy tőled idősebb férfival? Miben más, mint hasonló korúval?
Na, megjöttek ezek a "generációs különbségek..." dumát tolók.
Mintha egy "korban hozzáillővel" semmi gondja nem lenne majd 5-10-50-X év múlva.
Az 50-60 éves férje sanszos, hogy nem cseréli le a lányt, de vajon az a srác, aki most 25 éves, az vele lesz 2 gyerek, 10 kiló túlsúly, és 10 évnyi együttélés után? >:) NEM! Nem kell leírnod, hogy a te férjed egyidős veled, és már 46 éve együtt éltek, és szeret, és naponta 3X van #metoo.
Köszönöm #7! :) (meg persze a többieknek is)
Komolyak a szándékaink mindkettőnknek. Egyikünk sem kalandot keres. A korából (is) kifolyólag kifejezetten tetszik benne, hogy nyugodt, megfontolt, határozott jellem. De van benne tűz és életkedv. Nagyon harmóniában van önmagával, vagy nehéz ezt jól megfogalmazni. És a tenyerén hordoz (nem anyagi értelemben értem, mielőtt bárki ezt gondolná), igazán nőnek érzem magam mellette. Gyereket egyikünk sem szeretne, így a korkülönbség szerintem kisebb gondot fog jelenteni a későbbiekben, mintha téma lenne a gyerekvállalás.
Én 29 vagyok
Párom 42 O is elvált már jó ideje ..együtt élünk
Már dolgozunk a közös gyereken is ..ha minden okés akkor sokáig együtt maradtok az biztos .én ő mellette érzem először ,h nő vagyok ..és h szeretnek ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!